Архангел @Метрополис арена - 12.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата pcjodamaster
  • Време на започнување Време на започнување
Децо, да ја праиме голема, овај собранка, нали :) Пред концерат упознавање на јасно утврдено место, и после заедничко упатување кон Метрополис арената :)
Јас не се дружам со не џанаци ахахахахахахахахаааа !

Може бе, само каде и како ?

Прво правило за Архангел - Одам на концерт.
Второ правило за Архангел - ОДАМ НА КОНЦЕРТ!
Трето правило за Архангел - Двете правила се must do.

Се гледаме во Метрополис!

Ах знаци оваа година опасно поцнува ама со датумиве се ...
сепак Дзоле прв се најави па него планирам да го испостувам , само не ми е јасно сто се обидуваат да постигнат планБ и ЈЈ рекордс сепак се далеку од Аволон цив концерт и да организираат нема да ги стигнат
сепак залам сто ке ги утнам :(

Тоа ми е и на мене муабетот дека се е ова намерно направено зошто сигурно има луќе кои и веќе имаат купено карта и за Балашевиќ. Инаку многу јасно дека Архангел е еден од топ 3 бенда што искочиле од МК и присуството на концертот е задолжително. Бев 2005 и после тоа на Кале. На таксират 99 не отиодв за жал. Мада сепак повеќе би сакал да има поклопување со некој т фолк концерт па конечно да си одлучат што сакаат повеќе они забегени кои идат и на вакви концерти и на т фолк концерти. Поклопувањето со концертот на Балашевиќ е само намерно и ништо друго. Од организациска т.е финансиска причина е нормално нелогично и така немаме концерти добри често па коа има нешто морале да преклопуваат дегени.

слепци да им @#$%^&* $^&#%&#$^$^&#@ %#&#^$@ па ова само во македонија го има... на ист ден идат еден по 8 години друг по 3 години, ден бе ден порано или покасно ^$^#$#^$&%*^&$%

Децо, да ја праиме голема, овај собранка, нали :) Пред концерат упознавање на јасно утврдено место, и после заедничко упатување кон Метрополис арената :)

И јас сум за. :wink:

ОМГ и Фолтин како гостински бенд. Па ова ќе биде мајндфак! Лудило! :vozbud:

Датумот не ми одговара у пм. Уживајте тие што ќе идете.

ОМГ и Фолтин како гостински бенд. Па ова ќе биде мајндфак! Лудило! :vozbud:

Ве молам...извор на инфово...оти не сакам сега да се израдувам (макар да...веќе тоа го сторив :D), па после да се разочарам :).

Архангел, фак јеа!!! Си иам ветено дека концерти на Архангел и Суперхикс не пропуштам, планирам да се држам до тоа :)

Архангел и Фолтин! Па треба да умрам на концертов!

Не се пропушта ова! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom