Архангел @Метрополис арена - 12.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата pcjodamaster
  • Време на започнување Време на започнување
Рано е за планови, ама :zlo: ако идам, да окупираме некое место поголемо за од порано да почнеме. м?
Со тебе лесно паѓа договор, има време до тогаш, ама ... договорено е.:P

Бидејќи ќе биде на Саем, најверојатно ќе биде Галеб (дифолт кафана на студенти од ПМФ). Место со пристојна цена на пијачки, големо е. Само свадба да нема на тој датум :)
Абе каква кафана, ние не сме луѓе за такви отмени места.:pos:

На тој студ не знам кај на друго место да седиме. А ова и таман блиску е до саем, и не е кафана, мене ми е узречица тоа, инаку ресторан е. И имаат алкохоли по пристојни суми.

Бидејќи ќе биде на Саем, најверојатно ќе биде Галеб (дифолт кафана на студенти од ПМФ). Место со пристојна цена на пијачки, големо е. Само свадба да нема на тој датум :)

И добри пастрмајлии. Добар предлог Тонка (а замисли за кафана се работи).

Ви завидувам на сите што ке идете, ја ради сплетот на околностите 87,65% не идам. Штета, баш и собиранка спремате :(
Наместо baцki4

:toe:

Архангел=македонска непокорност, генијалност, идеалност, оригиналност, креативност, суперквалитет, невидени текстови, совршеност... Аххх колку би одел да имам со кого :/

кај има карти ????
во прилеп ќе има негде ?

Јованов и продукцијата си го имаат на заб со Авалон?

Баш ми е жал, бев на Скопје гори и беше прекрасно, не би сакала да ги пропуштам уште еднаш но за жал ( а за голема среќа), Балашевич не би го пропуштила за ништо ( освен ако не ме згази дупла 12).

Ако има инфо за преместување на датата, известете. :)

Јас не знам со кој памет ги ставија во ист ден. За Балашевиќ се знаеше уште од ноември, можеа бар 1 ден пред/после да ги стават Архангел. Никогаш им немам отидено на концерт, а сакам, ама одамна веќе сум договорена за Балашевиќ и нема шанси да го пропуштам, бидејќи и на него му немам никогаш отидено на концерт.

Мрзам вакви ситуации...:toe:

Дечки да не знајте дали Битола ќе има карти за Архангел..?

Архангел=македонска непокорност, генијалност, идеалност, оригиналност, креативност, суперквалитет, невидени текстови, совршеност... Аххх колку би одел да имам со кого :/
Toa не е проблем, затоа и е собиранката претходно. Освен за гледање на старите добри членови, и за нови познанства.

Дечки да не знајте дали Битола ќе има карти за Архангел..?

Карти има во Центротрејд, тоа ти е она малото продавниче за музика, компјутерска опрема, на плоштад кај GT. Кој локал патриоти сме а, Фолтин и одма кај има карти

До Каде е Архангеловата собиранка?

Карти има во Центротрејд, тоа ти е она малото продавниче за музика, компјутерска опрема, на плоштад кај GT. Кој локал патриоти сме а, Фолтин и одма кај има карти

До Каде е Архангеловата собиранка?

Фала друже =) Хаха локал патриотизмот само еден мал плус е..:smir:

Децо, да ја праиме голема, овај собранка, нали :) Пред концерат упознавање на јасно утврдено место, и после заедничко упатување кон Метрополис арената :)

ЈАС СУМ ЗА!!! :)))

--- надополнето ---

Леле кога видов на фејсбук за ивентов, не ми се веруваше, башка некои лудаци постираа таму дека било превара.. мање битно. Јас сум запрепастен, 12тиот ден од Февруари го чекам со поголема еуфорија од било што шо може да се чека. Еве и овдека видев за ивентот, па сакам и јас да се вмешам. Прочитав ја идејата на Тончи за збиранка пред концертот.. баш би сакал да се збереме и да се залиеме.. супер ќе биде.. Сеуште е рано но некој ден пред концертот треба пак да ја загрееме темата и да се договориме за термин, место.. а и да се упознаеме. Јас имам екипа од Кочани, DeJaaaN e со мене од форумов, и други пријатели. Очекувам да се видеме наскоро, поздраааааааааав! :*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom