Архангел @Метрополис арена - 12.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата pcjodamaster
  • Време на започнување Време на започнување
Педери, го поклопија датумот со Балашевиќ, кретени, зошто да не биде на 11ти концертот пример или на 13ти, не ми е јасно.

Само не ми е јасно зошто е оваа македонска пакост на ист ден со концертот на Балашевиќ. Се освен дека е намерно погоден истиот ден ми е нелогично. Што не направат вакво поклопување со некој т фолк концерт.

OMFG, подобро поклопување досега се нема случено. Од целава оваа навалица на рок концерти, конечно нешто на што би отишол без да му ја мислам. Ги пропуштив на нивниот 18ти роденден, ги пропуштив на Кале кога им свиреа на моторџиите. Ретко се случува некој да добие трета можност, но јас ќе ја искористам приликава.

Сумњам дека ќе ја наполнат метрополис...
Дјуд, ако не ја наполнат до крај Метрополис, тоа ќе значи повеќе простор за ѕенѕање :) :music3:

К О Н Е Ч Н О !

ДА, за овој концерт се пофалив пред некој ден, ама не знаев дата. :vozbud:

О Д А М !!! Ова се моменти на неизмерна радост!

Макар и 5000 да е карта! Овој концерт го чекав навистина долго време, и го дочекав! Со овој настан свечено ја почнуваме концертната сезона, која ќе биде супер. Не можев да посакам подобар почеток на новата декада! :back:

Ова е само дел од репертоарот, да не ги бројам сите преубави песни, мислам на: Владимир, заумна сила, човек меѓу деца, нож, чудесен свет, never talking to you again, нова вера нова Библија ... леле, ќе ми експлодира мозокот од радост. :smir:

каде бе им текнало на архангел да праат концерти сега кога имаат 160 години!? го видов вртев пред некој ден на улица кутриот се познава дека годините си го праат своето. место да чува здравје, фамилија, природа, вамте-тамте тој у метрополис уште ќе прави концерти...свака част сепак пошо и ја сум ги слушал. сеа одамна не ми текнало да ги барам цд-ата и да ги пуштам ама вака на youtube клиповите од погоре се потсетив и доста ми е :D

Децо, да ја праиме голема, овај собранка, нали :) Пред концерат упознавање на јасно утврдено место, и после заедничко упатување кон Метрополис арената :)

Бев 99-та (јој колку сум остарел), бев на таксират кога беа (легендарното излегување на сцена заедно со санаториум), на скопско гори кога беа, 2005-та бев кога славеа 18, бев и на моторџиското, и мислам дека и уште еднаш бев (ја ли пак таксират беше или слично не се сеќавам).

Енд оф корс пак ќе одам.

и 1.000 ден. да е пак би идел. Има да биде сечење :vozbud:

Децо, да ја праиме голема, овај собранка, нали :) Пред концерат упознавање на јасно утврдено место, и после заедничко упатување кон Метрополис арената :)

Поставувај време и место и се збираме сите кајганџии шо че идиме

Сите вие со негативни коментари за настанов очигледно никогаш не сте присуствувале на концерт на Архангел, никогаш не сте ја почувствувале вистинската магија на македонската музика!!! Сите што ќе присуствуваат нема да згрешат!!! Архангел - НАЈДОБРОТО ОД МАКЕДОНИЈА!!!

Ах знаци оваа година опасно поцнува ама со датумиве се ...
сепак Дзоле прв се најави па него планирам да го испостувам , само не ми е јасно сто се обидуваат да постигнат планБ и ЈЈ рекордс сепак се далеку од Аволон цив концерт и да организираат нема да ги стигнат
сепак залам сто ке ги утнам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom