Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
грд датум упм, иимам други работи за тој ден и некако ќе се потрошам за скази.
ќе видам, никогаш не сум пошола на архангел,
кој се од прилеп да се преброиме ??![]()
Скази ќе дојде за 3-4 месеца па, а Архангел..
Децо, да ја праиме голема, овај собранка, налиПред концерат упознавање на јасно утврдено место, и после заедничко упатување кон Метрополис арената
![]()
Слободно може да преместуваат денови порано, да.Јованов и продукцијата си го имаат на заб со Авалон?
Баш ми е жал, бев на Скопје гори и беше прекрасно, не би сакала да ги пропуштам уште еднаш но за жал ( а за голема среќа), Балашевич не би го пропуштила за ништо ( освен ако не ме згази дупла 12).
Ако има инфо за преместување на датата, известете.![]()
Се прифаќа предлогот на Тончи.СУПЕР ТИ Е ИДЕЈАТА, ЧУВАЈ ЈА!1 И 15тина дена пред концертот отвори тема, кај што ќе ги конкретизираме некои работи, ќе има мислам многу кајганџии кои не се од Скопје и еве му прекрасна шанса за да се запознаат и да направат едно загревање пред Архангел и Фолтин.
Од мене а и верувам од сите Кајганџии имаш максимална поддршка![]()
Може да се собереме некој саат порано, колку да се загрееме со пиво или мастика, нешто у Лорд Драгон стил (извини шо те мешам друже, ништо немам против тебе).
грд датум упм, иимам други работи за тој ден и некако ќе се потрошам за скази.
ќе видам, никогаш не сум пошола на архангел,
кој се од прилеп да се преброиме ??![]()
Рано е за планови, ама :zlo: ако идам, да окупираме некое место поголемо за од порано да почнеме. м?
Слободно може да преместуваат денови порано, да.
Се прифаќа предлогот на Тончи.
Може да се собереме некој саат порано, колку да се загрееме со пиво или мастика, нешто у Лорд Драгон стил (извини шо те мешам друже, ништо немам против тебе).