Архангел @Метрополис арена - 12.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата pcjodamaster
  • Време на започнување Време на започнување
Идем обавезно! Им пропуштив неколку концерти таке да и ја се надевав дека барем еднаш ќе ги глеам у живо :)

Мора да присуствувам на овој настан, само жално ми е на кој ќе му ги дадам парите, на Јован јованов :( Жал ќе ми биде за секој денар, меѓутоа знам дека кога ќе влезам внатре и кога ќе ке ги видам Фолтин а потоа и Архангел на се ќе заборавам, треба да сме среќни затоа што сме генерација која ќе учествува на овој настан, мислам дека после ова натаму Архангел ќе се само дел од историјата на Македонската музичка сцена, мислам дека овој навистина ќе биде нивниот последен концерт.
Нема место на двоумење дали да се оди на Балашевиќ или Архангел!!!

Одимееееее... Јее Фолтин ме натераа уште повеќе да се премислам и дефинитивно да присуствувам на овој можеби последен концерт на Архангел.. Can't wait. :vozbud:

грд датум упм, иимам други работи за тој ден и некако ќе се потрошам за скази.
ќе видам, никогаш не сум пошола на архангел,
кој се од прилеп да се преброиме ?? :)

Сигурно одлично ќе биде.
Се радувам што конечно ќе имаат концерт ко што им доликува.

Скази ќе дојде за 3-4 месеца па, а Архангел..

Јованов и продукцијата си го имаат на заб со Авалон?

Баш ми е жал, бев на Скопје гори и беше прекрасно, не би сакала да ги пропуштам уште еднаш но за жал ( а за голема среќа), Балашевич не би го пропуштила за ништо ( освен ако не ме згази дупла 12).

Ако има инфо за преместување на датата, известете. :)

Децо, да ја праиме голема, овај собранка, нали :) Пред концерат упознавање на јасно утврдено место, и после заедничко упатување кон Метрополис арената :)

СУПЕР ТИ Е ИДЕЈАТА, ЧУВАЈ ЈА!1 И 15тина дена пред концертот отвори тема, кај што ќе ги конкретизираме некои работи, ќе има мислам многу кајганџии кои не се од Скопје и еве му прекрасна шанса за да се запознаат и да направат едно загревање пред Архангел и Фолтин.
Од мене а и верувам од сите Кајганџии имаш максимална поддршка :)

Јованов и продукцијата си го имаат на заб со Авалон?

Баш ми е жал, бев на Скопје гори и беше прекрасно, не би сакала да ги пропуштам уште еднаш но за жал ( а за голема среќа), Балашевич не би го пропуштила за ништо ( освен ако не ме згази дупла 12).

Ако има инфо за преместување на датата, известете. :)
Слободно може да преместуваат денови порано, да.:)
СУПЕР ТИ Е ИДЕЈАТА, ЧУВАЈ ЈА!1 И 15тина дена пред концертот отвори тема, кај што ќе ги конкретизираме некои работи, ќе има мислам многу кајганџии кои не се од Скопје и еве му прекрасна шанса за да се запознаат и да направат едно загревање пред Архангел и Фолтин.
Од мене а и верувам од сите Кајганџии имаш максимална поддршка :)
Се прифаќа предлогот на Тончи.:P
Може да се собереме некој саат порано, колку да се загрееме со пиво или мастика, нешто у Лорд Драгон стил (извини шо те мешам друже, ништо немам против тебе:)).

Може да се собереме некој саат порано, колку да се загрееме со пиво или мастика, нешто у Лорд Драгон стил (извини шо те мешам друже, ништо немам против тебе:)).

Рано е за планови, ама :zlo: ако идам, да окупираме некое место поголемо за од порано да почнеме. м?

Еве јас сум од пп

--- надополнето ---

Рано е за планови, ама :zlo: ако идам, да окупираме некое место поголемо за од порано да почнеме. м?

Јас носам домашна бела!

Слободно може да преместуваат денови порано, да.:)

Се прифаќа предлогот на Тончи.:P

Па затоа и напишав 15тина дена пред концертот се отвара тема и ќе конкретизираме дали еден два или три сати пред концерт што како и слични детали.... ајде да кулираме до тогаш имаме време.

Бидејќи ќе биде на Саем, најверојатно ќе биде Галеб (дифолт кафана на студенти од ПМФ). Место со пристојна цена на пијачки, големо е. Само свадба да нема на тој датум :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom