Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Серијава започна многу добро, одма ме привлече, ама како одминува времето, се повеќе опаѓа во квалитет. Првата сезона беше супер, изгледа имаа најмногу слобода креаторите. Втората мене ми беше добра ради Слејд, многу кул негативец. Од третата наваму стана некако патетична на моменти. А и ја сврзаа со други серии од DC, па ја отупеа. Ај со Флеш не му пречи што е поврзана, ама почнаа сега со уфрлање на ликови ради-реда, како оваа Виксен во последната епизода. Од оваа сезона интересно е да се види само чиј е погребот на крај и за кого Оливер вели I will kill him. Моја теорија е дека не мисли на Дарк, туку на Малколм Мерлин, ама ќе видиме...

giphy.gif

Да се надополнам со мислењето од пред неколку страни..[DOUBLEPOST=1457758679][/DOUBLEPOST]On March 11, 2016, the series was renewed for a fifth season.

Последно уредено:
Серијава започна многу добро, одма ме привлече, ама како одминува времето, се повеќе опаѓа во квалитет. Првата сезона беше супер, изгледа имаа најмногу слобода креаторите. Втората мене ми беше добра ради Слејд, многу кул негативец. Од третата наваму стана некако патетична на моменти. А и ја сврзаа со други серии од DC, па ја отупеа. Ај со Флеш не му пречи што е поврзана, ама почнаа сега со уфрлање на ликови ради-реда, како оваа Виксен во последната епизода. Од оваа сезона интересно е да се види само чиј е погребот на крај и за кого Оливер вели I will kill him. Моја теорија е дека не мисли на Дарк, туку на Малколм Мерлин, ама ќе видиме...
Јас па типувам дека Дигл ќе умри :D или Спиди нека умри оти пак ќе речам ко некоја неуспешна стриптизета ми е во то црвеното костумче :D и мн ми е безвезе како лик

Kevin Smith нели ке ја режира следната флеш?

Јас па типувам дека Дигл ќе умри :D или Спиди нека умри оти пак ќе речам ко некоја неуспешна стриптизета ми е во то црвеното костумче :D и мн ми е безвезе како лик

Јас мислам дека ќе умре или Дигл (иако не би сакал) или татко и на Лорел. А пак ќе речам, мислам дека Оливер е бесен на Малколм, и она I will kill him се однесува на него.

Уште ли теоретизирате за серијава? :LOL:
Ко да е битно кој ќе умре, и за кој зборува Оливер, уште повеќе ко да е битно што ломоти Оливер at all...

Dear miss Bitchy Felicity, i love you, but fuck you.
и нај интересниот лик успеаа да го сјебат тотално..

Која само филер епизода беше ова. Од една страна Bitchy Felicity и муабетите сакам-нејќам со Оливер, од друга страна Купид, најнеинтересниот негативец...

А и оваа сезона ни најмалку не ме интересира „флешбек“ приказната. Во претходните сезони беа добри и приказните од минатото на Оливер, посебно во првата сезона, имаше чувство на мистерија. Оваа приказна со Рајтер и моќите на островот ми е онака мех...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom