Corvus
Latrodectus
На трол ми стои.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оли,од Ероу?На трол ми стои..![]()
Јас па типувам дека Дигл ќе умриСеријава започна многу добро, одма ме привлече, ама како одминува времето, се повеќе опаѓа во квалитет. Првата сезона беше супер, изгледа имаа најмногу слобода креаторите. Втората мене ми беше добра ради Слејд, многу кул негативец. Од третата наваму стана некако патетична на моменти. А и ја сврзаа со други серии од DC, па ја отупеа. Ај со Флеш не му пречи што е поврзана, ама почнаа сега со уфрлање на ликови ради-реда, како оваа Виксен во последната епизода. Од оваа сезона интересно е да се види само чиј е погребот на крај и за кого Оливер вели I will kill him. Моја теорија е дека не мисли на Дарк, туку на Малколм Мерлин, ама ќе видиме...
Не наредната мислам. Некоја од последните 3-4 епизоди му ја дадоа за режирање ..Kevin Smith нели ке ја режира следната флеш?
Јас па типувам дека Дигл ќе умриили Спиди нека умри оти пак ќе речам ко некоја неуспешна стриптизета ми е во то црвеното костумче
и мн ми е безвезе како лик