Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1447509520][/DOUBLEPOST]И таман мислев да ја откажам серијата и дојде мама СМОУК !![]()
И таман мислев да ја откажам серијата и дојде мама СМОУК !![]()
Ја симнувам секоја епизода штом ќе излезе .На торент си ја симнувам.[DOUBLEPOST=1447509520][/DOUBLEPOST]
Каде ја гледаш серијава? Дали ја најде на некој тв канал или и ти како мене чекаш да објават торент на замунда.нет?
Не знам зошто, само за во средите ги закажуваат original air date, според википедија.
internet explorer is that you?
We care no less...Само колку за информација, мозила. Такви се информациите. Ако имате повеќе, go ahead. инаку, имам многу обврски...
на кое ниво падна серијава...Ц Ц Ц
и секоја епизода исто...Канари ја даваат подзината демек има некоја моќ а уствари нема, оливер демек се двоуми и мрчи нешто, па тоа сцените со моторите како магично ги избегнуваат куршумите, па тепачка 10 на 1, и тие десет наместо да пукаат одат да се тепаат, и толку ужасно кореографирано тепачки, очи да заболат, само мафтаат со лаковите и пендраците...и од почеток до крај едно 20 пати слушаш: i must destroy the city, i must save this city, this city will be mine....порано барем флешовите на островот беа интересни, сега ни тие не се!!