Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Yea, најмалце за неа. Добро, најмалце за сестра е и токмакот.

Која со пиштол, која со стрела, а најглупата со пендрак. Па и тоа чуварите, зошто да ги пукаме, ко можи да јадиме чотек hand to hand.

И таман мислев да ја откажам серијата и дојде мама СМОУК ! :drk:
[DOUBLEPOST=1447509520][/DOUBLEPOST]
И таман мислев да ја откажам серијата и дојде мама СМОУК ! :drk:

Каде ја гледаш серијава? Дали ја најде на некој тв канал или и ти како мене чекаш да објават торент на замунда.нет?

[DOUBLEPOST=1447509520][/DOUBLEPOST]

Каде ја гледаш серијава? Дали ја најде на некој тв канал или и ти како мене чекаш да објават торент на замунда.нет?
Ја симнувам секоја епизода штом ќе излезе .На торент си ја симнувам.

Не знам зошто, само за во средите ги закажуваат original air date, според википедија.

на кое ниво падна серијава...Ц Ц Ц
и секоја епизода исто...Канари ја даваат подзината демек има некоја моќ а уствари нема, оливер демек се двоуми и мрчи нешто, па тоа сцените со моторите како магично ги избегнуваат куршумите, па тепачка 10 на 1, и тие десет наместо да пукаат одат да се тепаат, и толку ужасно кореографирано тепачки, очи да заболат, само мафтаат со лаковите и пендраците...и од почеток до крај едно 20 пати слушаш: i must destroy the city, i must save this city, this city will be mine....порано барем флешовите на островот беа интересни, сега ни тие не се!!

на кое ниво падна серијава...Ц Ц Ц
и секоја епизода исто...Канари ја даваат подзината демек има некоја моќ а уствари нема, оливер демек се двоуми и мрчи нешто, па тоа сцените со моторите како магично ги избегнуваат куршумите, па тепачка 10 на 1, и тие десет наместо да пукаат одат да се тепаат, и толку ужасно кореографирано тепачки, очи да заболат, само мафтаат со лаковите и пендраците...и од почеток до крај едно 20 пати слушаш: i must destroy the city, i must save this city, this city will be mine....порано барем флешовите на островот беа интересни, сега ни тие не се!!

serijata pocna da propaga koa site kokoski stanaa martial arts masters preku nok....prviot tim na oliver so diggle i felicity bese taman....aj i roj se jadese arsenal....ali laurel black cannary i tea ovakvo i ovaa nemoze mn e....od druga strana na flash timot e mn po simpaticen i mn po prirodni se

umIYU7N.jpg

:zloo:

Новата епизода нит знам што се дешава, ни зошто, нит кои се тие ликови... ништо. Која глупост човече...
Ја гледам чисто ради реда.

Кога на крај ќе пресметаш, за џабе сум ја глеал толку време.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom