Call me crazy, ама полу-сезонава на Ероу, подобра од Флеш. Почнувајќи до првата епизода, до мид-сизн финалето. Оценките на критичарите биле леџит. Компарации меѓу овие серии не сакам (поштено уживам во сите шо ги гледам), ама лани Ероу доби многу по газот, откако самите прво си го спопикаа со Есмералда плотот, а после и Флеш ги дотепа со деби сезоната. Ова сега е подобро .. Многу подобро.
- Тиа е врвот. Ако Сиско беше царот во Флеш, Тиа е истото тука и мислам дека на грото им стана омилен лик. Нејзе како глумица верувам дека и' е било најзабавно при снимањето на новите епизоди. На кеч-фразите на Сиско, додај психо килер, и ја добиваш Тиа од оваа сезона. Некој лаик ако изгледа 2-3 епизоди од новата сезона, гарант ќе помисли дека малава е биполарно пореметена. Плус, ја имаше и најјаката фајт сцена, кога подот со неа го бришеше Сара во станот. WOW, двете омилени фаци од Ероу, at each other's throats #NerdGasm. Gotta love Speedy, look at this face.
- Фелисите мноооооогу подобрена. Таа глупата и неподнослива тензија од минатата сезона, кога на секое излегување на Оливер, липаше и по 10 минути се збогуваа, сега ја нема. Заедно се и воопшто нема лигави сцени меѓу двајцата, на мое пријатно изненадување. Плус, јака ми е сега кога е шефица и тој боси понашај шо го има и во фирмата, и во ТимЕроу
Ликнаа муабети дека после престрелката ќе остане инвалид, а нема да умре. А и ако решиле да ја кикнат, уште е рано. Сцената пред гробот би требало да се деси во последните пар епизоди. Ма да, јас сумњам дека ќе биде она внатре.
- НЕГАТИВЕЦОТ !!!! Аууууу свака част, Нил МекДона искина . Многу ми е јако што и тука и во Флеш, негативците сезонава им се waaaaay out of the their league и засега и Оливер и Бери делуваат смешно во споредба со нив. Овој дури и подобар ми е од Зуум, мајќе ми.
- Враќањето на Сара спот-он . Боже колку е јака Кејти Лоц ццццц није могуче. А сега и по-психо ќе и биде ликот во ЛОТ. Лорел си остана тапа.
Тоа е. Се надевам дека нема да ја упрскаат во втората половина и ќе се заврши со бенг. И дарк шоу, можело да биде добро шоу. Таков си е Ероу јбг ..
Стивен Амел со вчерашното селфи го потврди тоа што се шушкаше веќе пар месеци: Виксен, ДЦ хероината која што CW ја претстави во Флероу универзумот со кратката аниминарана серија летото, ќе дебитира на ТВ како гест лик оваа сезона во Ероу (најверојатно во 15-та епизода). После Константин, она е втор втор голем ДЦ лик со мистична моќ кој ќе се појави оваа сезона, што само се вклопува во целокупниот тон. Константин беше многу поедноставен, но за неа баш ме интересира како ќе ги изведат и доловат спешл ефектите ..
Ликот на Мери МекЌејб од Детроит АКА Виксен ќе го толкува Мегалин Ечикунвоке, истата актерка што го позајми гласот за Виксен и во анимираната серија ... Која што патем пред некој ден, ја потврдија и за втора сезона. Spread the Universe, spread the Universe. Cool stuff.
моментот кога Darkh & Arrow се борат и Дарк има шанса да го убие, ама Ероу му вика дека само што му ја спасија фамилијата, и Дарк му одговара дека поради тоа има 1-2 недели да помине со неговата фамилија пред да ги убие сите, а ден пред тоа за малце да ја убие Фелисите...смешки!!
и не можам да ја поднесам оваа Канари кога подзинува..
Дај бе костумите на Спиди и на Дигл нека ги сменат смешки се сериозно. Пособено Спиди ич не ја личи ама апсолутно ич ко некоја неуспешна стриптизета ми е.
Кај да најдам торент од 9 епизода 4 сезона? Не гледам таков на замунда. нет и од другите епизода што седостапни досега? Ако може да замолам некого да ми испрати торент во ПП ако е од друг сајт, има сајтови што не можам да ги отворам благодарам однапред[DOUBLEPOST=1453988645][/DOUBLEPOST]Кај да најдам торент од 9 еписоза 4 сезона? Не гледам таков на замунда. нет и од другите епизода што седостапни досега? Ако може да замолам некого да ми испрати торент во ПП ако е од друг сајт, има сајтови што не можам да ги отворам благодарам однапред
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.