Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Arrow - серија у која што нема добра глума. Ја гледам редовно... god know why.

Прошлата сезона имаше подобра глума, оваа има подобри сплетки полоша глума абе крајот не им се наоѓа упм :D

Иако Arrow е стрипски шегаџија и се остало ми се бендисва како Стефанчо го глуми тука ама глумците околу него освен детективот и фелисити некако не вложуваат труд исто како овие тројца

како му е рејтингот ке има 3 сезона или ?

ИНтересно инфо пред крај на епизодата, додека крајот :vozbud:.

Ти шкоди ли да ги гледаш ,баш и се убави .
Па затоа сум пишал сѐ помеѓу катастрофа ,како тие два моменти се врв на епизодата.Ех сеа фацата на сара тоа е друга приказна

Крајот човече :drk:

Говорот на Оли со Лорел беше баш она шо ми требаше во животот :)

Имам изгледано 4 епизоди и серијава си е океј за опуштање. Епизодите си држеа едно ниво, дејствието се одвива праволиниски, Оливер си има еден список си ги буши лошите и во меѓувреме по некој опасен злосторник и така.
Слабата глума, клишеата, предвидливоста воопшто не ми пречи, НО натегањето со неговата фамилија и Лорел ми е неподносливо. А да и кога го тупи на моменти која е неговата цел и како тој треба да ја донесе правдата во градот.
"Држете се подалеку од мене", "Мојот брат е мртов", "Не си истиот" бла бла бла.
Ме заинтересира што се има случено на островот додека Оливер престојувал 5 години, радознал сум и ќе ја гледам до крај.
Слушам добри критики за серијава и ќе кажам уште еднаш, си држат едно ниво и за опуштање е топ + има и акција.
@Iceboy ја пратиш сеуште серијава ? :)

п.с. Криксус. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom