Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа еј, не ја препозна сестра и, а оваа имаше само едно парталче на главата демек маска. А што е најтрагично, ни по гласот не ја препозна ... :tapp::tapp::tapp:

Супермен не можеа да го препознаат што носеше едни наочари кога беше Кларк Кент, и кога немаше како СУпермен, вие за ова сте се фатиле. :D

Катастрофа еј, не ја препозна сестра и, а оваа имаше само едно парталче на главата демек маска. А што е најтрагично, ни по гласот не ја препозна ... :tapp::tapp::tapp:

ja mislam deka toa e najcudniot del...ne site tie super moki...i preziveani streli vo oko....

У глупости премина серијава...беше нешто, ама сезонава е трагикомедија.

У глупости премина серијава...беше нешто, ама сезонава е трагикомедија.
Зашо бе? Океј се развива ова со одмаздава и слично.

Првата сезона = вторава

Нема некоја огромна разлика у квалитет според мене

Зашо бе? Океј се развива ова со одмаздава и слично.

Првата сезона = вторава

Нема некоја огромна разлика у квалитет според мене
Не знам првата ми беше поинтересна, вторава епизодиве ги гледам онака колку ради реда.

Не знам првата ми беше поинтересна, вторава епизодиве ги гледам онака колку ради реда.
Горе доле исти се според мене и интересно ми е ова со одмаздава ау бау и толку. Ако планираат уште трета сезона таман и мислам дека треба да престанат.

А и глеам ради неа :D

Горе доле исти се според мене и интересно ми е ова со одмаздава ау бау и толку. Ако планираат уште трета сезона таман и мислам дека треба да престанат.

Аха спиј на тоа уво дека ќе престанат. Ќе тераат 6+ сезони, гарант.

Аха спиј на тоа уво дека ќе престанат. Ќе тераат 6+ сезони, гарант.
Абе јасно тоа дека ќе ја тупат до 101 и назад за профит ама гледаноста ќе опадне драстично според мене. Ти кажував дека од моја гледна точка 3 сезони се топ.

Само да не ја врзат со justice league филмовите, греота е овај и таму да го сјебува ликот. Не дека е нешто посебно, али ај.

штета оваа што не истера некоја епизода поише :)
Arrow-Ca%C3%A7adora-31.jpg

а страшно ме нервира:
caity-lotz-sera-black-canary.jpg

колку е пегава :confused:

Зошто ја нема 19 епизода на торент?[DOUBLEPOST=1397150173][/DOUBLEPOST]Зошто ја нема 19 епизода на торент?

Зошто ја нема 19 епизода на торент?[DOUBLEPOST=1397150173][/DOUBLEPOST]Зошто ја нема 19 епизода на торент?
Наредната среда ќе се емитува епизодата, сеа пауза праат.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Ви паднало на ум дека не е се до Стефчо ( Оливер) и дека можеби режисерите се криви, тој прави се како што тие му кажуваат, али факт е дека моментално се шлепаат на Ману ( Deathstroke :love:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom