Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Третава епизода... :cuc:

Секоја епизода им е подобра од претходната. Кој ќе чека сеа следна недела? :(

Многу е јака серијава зошто има доста примеси од новиов серијал на бетмен и е малце по даркерска.

Се гледа дека нишанеле со серијава кон женска публика.Глумецот ни Г нема од глума,ама битно во 50% од сцените е полугол каде си ја бара мајцата по соба,си ги гледа или масира лузните,си зашива рупи од метак,кај да е најверојатно ќе почне и да си ги трља брадавиците а можно е и да почне да си плете гоблени на груда.Лоша глума,клише приказа,тапа моменти.И дадов шанса еве три епизода ама дефинитивно не е по мој терк.

Од епизода до епизода е се појака серијава. Само така нека тераат.

ova e toa bravo!!!od epizoda u epizoda bolje i bolje...:cuc:

Само мене обратно ми иде квалитетот на серијава?

Отровни куршуми?!
Чудотворен напиток?!

И прогледувам низ прсти за многу ствари, ама некои ме нервираат.
Нека ми ги тргнат тие клише елементи и поише нека ја тераат на sci-fi.

Само мене обратно ми иде квалитетот на серијава?

Отровни куршуми?!
Чудотворен напиток?!

И прогледувам низ прсти за многу ствари, ама некои ме нервираат.
Нека ми ги тргнат тие клише елементи и поише нека ја тераат на sci-fi.

drugar znaes sto e strip taka?znaes sto e super heroj taka? ako ne procitaj i ke sfatis moze ne e za tebe serijava... ;)

А стрип читаме или серија гледаме ? :D А и си се фатил за стрипот, таму е плавуша Квин со долга коса, овде ни едното ни другото.

drugar znaes sto e strip taka?znaes sto e super heroj taka? ako ne procitaj i ke sfatis moze ne e za tebe serijava... ;)
^Го доби адекватниот одговор, ако веќе решиле да филмуваат стрип мора малце да го адаптираат.
Јасно ми е дека е супер херој, затоа и напоменав дека многу ствари се небитни пошто се глеа серијава за забава... ама има и некои ствари што ме нервираат.

Треба да има нешто што ќе ме влече да ја чекам серијава, а мене ми изгледа ко да ќе премине во скроз клише приказна што ќе биде лесно предвидлива.

^Го доби адекватниот одговор, ако веќе решиле да филмуваат стрип мора малце да го адаптираат.
Јасно ми е дека е супер херој, затоа и напоменав дека многу ствари се небитни пошто се глеа серијава за забава... ама има и некои ствари што ме нервираат.

Треба да има нешто што ќе ме влече да ја чекам серијава, а мене ми изгледа ко да ќе премине во скроз клише приказна што ќе биде лесно предвидлива.

klasika prikazna.....klasia nelogicnosti....kako sto rekov serijava ne e za tebe...kazi mi edna super heroj pricha shto ne e predvidliva?

Серијата е забавна се` додека и` прегледуваш низ прсти. Ова со напитокот ми беше излишно, ама океј, глупо е, ама ватевер. За мене главните недостатоци се главниот актер, неговата индиска серија нарација и главниот женски лик кој моментално ми нема никаква цел, освен да се среќава со Оливер на рандом места. Интересен ми е Дигл, до некаде тинејџерката gone wild, и оваа новата Фелисити, која осеќам дека в иднина ќе има некоја битна функција.

И мене не ме бендисува главниот актер, па Квин во смолвил беше подобар, ако ништо друго пофенси bow имаше. :D

Нема врска тоа. И The Walking Dead е од стрип, па сличноста со серијата е многу голема.

Интересна беше епизодава, ама овој Квин е како робот, и зборување и движење :pos:

wnfX6.jpg

Шо е со постерот? :vozbud:

Мене само пилотот ми остана изгледан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom