Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
На крај интересно заврши третата епизода. Едвај чекам следен четврток.

Се враќа за да го запре криминалот во градот ,татко му се жртвува за него и наоѓа список на сите што го уништуваат градот и што го крадат населението ,на остворов е обучуван да убива мајкаму е предавник и серијата е многу јака за тие што не ја гледале.

А нели тефтерот шо го најде кај татко му беше празен? Како сега е испишан со имиња :unsure:

Па ги напишал. Јас се чудам и од кај знај толку стански јазици, а од 4 училишта го избркале и само се забавувал, а и од кај е член на руската банда.

Па ги напишал. Јас се чудам и од кај знај толку стански јазици, а од 4 училишта го избркале и само се забавувал, а и од кај е член на руската банда.

Па како што видовме на островот не е сам. Пет години е долг период.

Ги напишал кој? Не може Оливер да ги напишал од кај ги знае он непријателите на татко му? А, татко му веќе беше мртов, значи не може ни он да ги напишал

Па како што видовме на островот не е сам. Пет години е долг период.

Али сепак, „напуштен остров“ со некој домородец и екипи кои се пратени да го убијат. И тие специјалците, кизне дали беа пратени од мајка му ...

Ги напишал кој? Не може Оливер да ги напишал од кај ги знае он непријателите на татко му? А, татко му веќе беше мртов, значи не може ни он да ги напишал

Татко му ми ги кажал, овај ги запишал да не ги заборај.

Тоа може,ама не се сеќавам дека кажаа такво нешто :D

E да, дадоја флешбек, само кај шо татко му го убива тој и се самоубива. Ама можда пред тоа имаат шепотено. Али ќе видиме, ќе акни уште некој флешбек.

A зошто му требаше помош од хакерката, нели он цело време чепкаше нешто на компјутерите и наоѓаше информации шо тешко се наоѓаат?

Софрверски е мајстор, хардверски послабо. :D На островот се навежбал. :pos:

A зошто му требаше помош од хакерката, нели он цело време чепкаше нешто на компјутерите и наоѓаше информации шо тешко се наоѓаат?

И коа глупост, вика му се истурило кафе, а уствари куршуми има, а шо она нема да ги види демек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom