Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вау, каква епизода.... полна со дупки.
Сериозно, вака да претставиш лик што треба да е комплексен пошто е суперхерој делува смешно. Ни две ни три, одма јас сум тој и тој и одам во битка по правда. Ако сакале да ја бива серијава, барем една епизода требале да посветат на тоа каков бил Оливер Квин пред да стигне на островот, па да прикажат како се снаоѓал на островот (има простор за ова, ама мора секогаш да се стави како вовед), па несреќата, реакциите на другите. А ова, ало јас се вратив, журка
Ќе пропадне серијава, марк мај ворд. Не знам колку сезони ќе тера, ама ако е ко првата епизода има рејтингот да падне до подпросек.
Патем, врло убав младич овој Квин. Ама џабе.![]()
Прва епизода дека, прати го рејтингот за едно месец дена кај ќе биде, освем фејк гласови и напалени тинејџерки незнам кој би гласал со 9-та за оваа бљувотина.
Сериозно, вака да претставиш лик што треба да е комплексен пошто е суперхерој делува смешно. Ни две ни три, одма јас сум тој и тој и одам во битка по правда. Ако сакале да ја бива серијава, барем една епизода требале да посветат на тоа каков бил Оливер Квин пред да стигне на островот, па да прикажат како се снаоѓал на островот (има простор за ова, ама мора секогаш да се стави како вовед), па несреќата, реакциите на другите.
US users 29од Американски дебили