Anhoch VS. AMC

• Креатор на темата Креатор на темата dexter09
  • Време на започнување Време на започнување
Неколку пати сум се воздржувал да не му шибнам бокс на копукот со репчето што работеше (незнам дали уште работи) од продажниот салон во центар до Кинг Бургер. Толку игнорантски однос...

Респекат, понеписмен и нељубезен продавач не можеп никаде да најдеш.
Што се однесува на темата, некој пред мене има спомнато...купува некој во АМЦ сеуште ? Неупатени продавачи, застарени делови и набилдани цени се само дел од тоа што можат да ви до понудат.But wait, there is more ! After the breakes, of course ...

Анхоч од друга страна имаат поприфатливи цени, секогаш насмеани продавачи кои се спремни да ви помогнат, да ве услужат и да ви помогнат.

Два кома имам од Анхоч купено, плус сите додатни компоненти од таму ги земам. АМЦ воопшто ни како појава не ми се допаѓаат.

Одам во АМЦ, новата продавница во Струмица... Мислам, со другар ми бев... и тој прашува дали има празни дивидејки, а таа таму му вели "Аман бе дете вчера беше тука, ти реков нема, другата недела ке стигнат". И... не сум влегол веке таму. Во Пелингс, дистрибутери на Анхоч, одаме да порачаме StarCraft и G5, терат право број за контакт.. ова она... значи кул е таму. :) Само ако не донесат во Вторник ке видат тие... :)

За тие компјутерите од АМЦ што се по 8.990 може некоја информација ако знаете?
Сакам да купам,чинат или не?

jas sum nemal iskustvo so tie kompjuteri od 8.990, no za tolku malku pari a + i od AMC ne veruvam deka se neso so poseben kvalitet, pozdrav

За тие компјутерите од АМЦ што се по 8.990 може некоја информација ако знаете?
Сакам да купам,чинат или не?

Од толку многу одговори на темава не сфати дали треба да купиш компјутер од АМЦ?:nenene:

8.990 - - - - -

Слабо леее. За тие пари ке си купам половина 8800 GTS 512MB. :)

8.990 - - - - -

Слабо леее. За тие пари ке си купам половина 8800 GTS 512MB. :)
Извинете вие господи од буржоазијата сте,али нема секој пари за фрлање на луксузи.Јасно ми е дека цената е премала и сомнителна за просечен pc но не очекував дека ке наидам на исмејувачки одговори.Сепак фала ви за одговорите.

Извинете вие господи од буржоазијата сте,али нема секој пари за фрлање на луксузи.Јасно ми е дека цената е премала и сомнителна за просечен pc но не очекував дека ке наидам на исмејувачки одговори.Сепак фала ви за одговорите.

Не се смеам на тебе, се смеам на цената и на АМЦ. Ако зимаш ПиСи земи од 40000 денари, имаш добар. Не ни помислуви за нешто поефтино, оти се е старо, остави они што ти викат дека многу е добар. Оно добар е за Paint и Calculator, ама... :).

Просечен ПиСи? Просечен ти е од 70000 илјади.

Не се смеам на тебе, се смеам на цената и на АМЦ. Ако зимаш ПиСи земи од 40000 денари, имаш добар. Не ни помислуви за нешто поефтино, оти се е старо, остави они што ти викат дека многу е добар. Оно добар е за Paint и Calculator, ама... :).

Просечен ПиСи? Просечен ти е од 70000 илјади.

Сега ова со просечниот ПЦ му еба мајката со цената мислам се читаш што си пишал друже 70 000 ден изгледа критериумите ти се премногу високи на тебе.Го претера со ова искрено :)

Добро сеа Обливион претера за просекот. За мене на пример просечен ПЦ е околу 350-400 евра, две јадра, 2 гига рам, добра плоча, 250 гига хард и некоја 8600ГТ или 2600ХТ, таман 22-24000. За оние кои не играат игри одземи 5000 денари од сумава (за графичката, пошо ке има онборд). Све испод тоа е понижување.

Добро сеа Обливион претера за просекот. За мене на пример просечен ПЦ е околу 350-400 евра, две јадра, 2 гига рам, добра плоча, 250 гига хард и некоја 8600ГТ или 2600ХТ, таман 22-24000. За оние кои не играат игри одземи 5000 денари од сумава (за графичката, пошо ке има онборд). Све испод тоа е понижување.

Се под тоа е чистење на ѓубрето од фирмиве.
Ја отсекогаш сум бил да се почека и да се потсоберат пари и да се купи нешто поасално, отколку да се земе некоја ефтинарија, што на крај ќе испадне дека е ѓубре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom