Anhoch VS. AMC

Член од
16 март 2006
Мислења
63
Поени од реакции
0
Најдобро е да си склопиш машина сам знаеш што сакаш и што бараш :)

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
Police напиша:
Дефинитивно најреномирана фирма во Македонија, АЛИ за Македонија кога се збори не се вклучува ниедна компанија од надвор не може да ја споредвиме зш нас македончињата никој не не ферма... а производите од Анхоч повеќето се од USA

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
За услуга Анхоч дефинитивно се подобри од AMC, а за делови не навлегувам зашто тоа е субјективно бидејки некој ќе рече оваа фирма прави подобри делови, друг ќе рече друга, трет трета итн.
Само незнам зашто посебна тема е отворена баш за овие две фирми

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Pogolemi kreteni od AMC nemam videno vo radius od 500km

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Abe kakov AMC samp jongis Ohrid :pos2:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Иако компјутеров ми е од АМС не ги преферирам затоа што не чинат ич...кога го однесов компјутерот да ми сменат кулер процесорот кај нив стоеше цели три недели(за тоа време ке си купевнов кулер и ке си го сменев сам)

Член од
10 март 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Според мене Anhoch се најдобри.

Г

Гоццццце

Гостин
Нема веза за она што коментирате вие за АМЦ . Јас досега сум сменил 3 компјутери , од кој што сите се од АМЦ. Сите три работат перфектно. Првиот е пентиум 2 , вториот е пентиум три, а третиот пентиум четири. И не сум се пожалил. Единствена забелешка кон нив е тоа што не располаагаат со нови модели од областа на хардверот, но ке си порачаш , ке почекаш едно две недели и ке ти го состават.
Исто, и новава конфигурација ја порачав од АМЦ ;)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
GoCcCcCe напиша:
Нема веза за она што коментирате вие за АМЦ . Јас досега сум сменил 3 компјутери , од кој што сите се од АМЦ. Сите три работат перфектно. Првиот е пентиум 2 , вториот е пентиум три, а третиот пентиум четири. И не сум се пожалил. Единствена забелешка кон нив е тоа што не располаагаат со нови модели од областа на хардверот, но ке си порачаш , ке почекаш едно две недели и ке ти го состават.
Исто, и новава конфигурација ја порачав од АМЦ ;)
Какви се тие пентиум 2,3,4 компјутери? :nesum:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
Ne gi sakam nitu Anhoch nitu AMC edniot moze e eftin ali ne mi se sviga kvalitetot drugiot so znam ne mi e po keiv neso,Do sea sve so imam vo vrska so kompjuterot kako i samiot toj mi se zemeni od NIKO ne znam moze malku se poskapi vo pogled na cenite no znam deka e kvalitetno,do sea nemam nikakov problem a go imam veke 3 god i ne znam kolku pati go nadgraduvav sve funkcionira sovrseno.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
NIKO не се скапи.....NIKO се АПСОЛУТНО ПРЕСКАПИ!!! Мислам дека најскапо продаваат делови у цел свет, ако сретне некој поскапо негде нека ми јави. Аха да.....

T

Tetro

Гостин
Sephiroth напиша:
NIKO не се скапи.....NIKO се АПСОЛУТНО ПРЕСКАПИ!!! Мислам дека најскапо продаваат делови у цел свет, ако сретне некој поскапо негде нека ми јави. Аха да.....
Сите се скапи, удараат многу на маржа.
Најдобро ќе ти биде ако земаш компјутер преку наши луѓе. Знаеш, за сам да си го склопиш, па сигурно си знаеш кој компоненти ти се свиѓаат.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Prvo neznam kako moze da pomislite takva sporedba???
Nema veze da prejdam na temata. anchoch definitivno, prvo nikakvi problemi sum nemal do sea so nikakov del od anchoch a vtoro garancijata igra golema uloga poso so i da ti se rasipe ili odma ti go praat ili novo ti davaat a od amc neam nekoj slusnato da e zadovolen, moze se najevtini ama poloso nemoze da bide.

Kajgana Shop

На врв Bottom