Anhoch VS. AMC

• Креатор на темата Креатор на темата dexter09
  • Време на започнување Време на започнување
И јас би гласал за Анхоч. АМЦ се некако фуш :tapp:

Ajde be ne zezajte...:helou:

AMC se deset godini pred ANHOCH....

Poglednete go samo noviot salon vo Soravija i se
ke vi bide jasno.....

Ajde be ne zezajte...:helou:

AMC se deset godini pred ANHOCH....

Poglednete go samo noviot salon vo Soravija i se
ke vi bide jasno.....

Може да има и 10 пати поголем салон али до сега 70-80% од работите што ги продале биле чкарт, фелер делови. Згора на тоа бев во Соравиа и правев муабет со вработените околу делови и заклучив дека врска немаат што претставуваат, така да нека ги едуцираат малце и нека ги тераат да читаат повеќе на интернет што и како е сега компјутерската технологија да не им кажуваат погрешни работи на купувачите.
Згора на тоа да не си ти нешто поврзан со АМЦ зошто имаш само еден единствен пост и тој ти е тука.

Ne sum povrzan voopsto...

Sega ke imam vaucer,pa slucajno me zaintrigira temata..

Gi prosetav poveketo kompjuterski firmi i se oduseviv od nivniot salon I izborot na roba...

Apsolutno EVROPSKI...

Ne sum povrzan voopsto...

Sega ke imam vaucer,pa slucajno me zaintrigira temata..

Gi prosetav poveketo kompjuterski firmi i se oduseviv od nivniot salon I izborot na roba...

Apsolutno EVROPSKI...

Епа со среќа тогаш, земи под рака некој што се разбира ама стварно што се разбира зошто многу знаење немаат тие вработените таму и се надевам дека нема да добиеш некој фелер дел.

Fala na sovetot..
Ke zemam laptop koj ionaka ima megunarodna garancija,
pa ne moze da bide fals...

Pa se mislam iskreno izmegu

- ASUS X59SR
Core duo T3200
3 GB RAM, 250 HDD,CAMERA
ATI GRAPHIC...

Cena 35000 denari

ili

HP 6730 so slicni performansi za 34.500 denari

Cenata e tuka negde ama neznam sto e podobro ???

Ako imas nekoj sovet bi mi pomognalo...

Pa se mislam iskreno izmegu

- ASUS X59SR
Core duo T3200
3 GB RAM, 250 HDD,CAMERA
ATI GRAPHIC...

Cena 35000 denari

ili

HP 6730 so slicni performansi za 34.500 denari

Cenata e tuka negde ama neznam sto e podobro ???

Ako imas nekoj sovet bi mi pomognalo...

Кога веќе даваш толку пари не земај послаб процесор од Core 2 Duo (значи не ги гледај на Intel Dual Core или Core Duo и на AMD процесорите, а тие celeron срањата уште во старт исклучи ги).
За Asus не знам какви се, никогаш не сум имал и не познавам некој што има таков лаптоп така да не можам да кажам ништо за нив, а јас имам дома HP Pavilion и сум задоволен од него, само кај нас многу им ги дигаат цените. Разгледај насекаде, ако сакаш отиди и до Дигит во капиштец, јас таму му најдов на еден другар мн опасна конфигурација на лаптоп за доста солидна цена.

анхоч ги бирам. првиот и последниот компјутер ми беше негде во прва средно, го носев често на поправка во амц, и го поправаа со чекан. го маваа само. и така =)

Баш сега еден HP од 1700 eur цркна за година и неколку дена.

Тоа значи гранцијата е помината.

На уште два такви еден куп проблеми.

Можам да ти кажам HP e shit...

Моја препорака земај нешто што има повеќе години гаранција, ASUS, MSI или што било. Ако некој ти дава со 3 години земај и не се думај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom