- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Browser so koj bi gledal youtube videa na android 2.0?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како за цртање?Дај скриншот да видиме.
Не те разбрав што сакаш да прашаш, сакаш да кажеш дека сакаш да исклучиш алармот??? На главниот дисплеј нели ти покажува колку е саат и таму тачувај и ќе ти се отвори сите опции?!Prasajne do site-jas kako nov android korisnik- nikako ne mozam da se snajdam vo vrska so ALarmot,dali ima opcija koga telefonot e komplet OFF alarmot da funkcionira ... ( ili moram telefonot da go ostavam vo airplane mod) pa da raboti ...alarmot ... ?
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 11:35 ---
Prasajne do site-jas kako nov android korisnik- nikako ne mozam da se snajdam vo vrska so ALarmot,dali ima opcija koga telefonot e komplet OFF alarmot da funkcionira ... ( ili moram telefonot da go ostavam vo airplane mod) pa da raboti ...alarmot ... ?
Prasajne do site-jas kako nov android korisnik- nikako ne mozam da se snajdam vo vrska so ALarmot,dali ima opcija koga telefonot e komplet OFF alarmot da funkcionira ... ( ili moram telefonot da go ostavam vo airplane mod) pa da raboti ...alarmot ... ?
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 11:35 ---
Ако телефонот има батерија, а е исклучен. Би требало да се вклучи заедно со алармот. Намести алармот за една минута, исклучи го телефонот и ќе видиш.
Има проблем со Кајгана Форум за Tapatalk на апликацијата од денес почна да пишува дека овој форум не подржува отварање преку неа.
Веројатно некој админ тука ја чита оваа тема па да ми одговори дали знаат за проблемот мислам дека многу кориници се засегнати.
Како да поставам позадина стандардно како што си е сликата? Зошто увек ми ја зумира и со тоа коцката што се шири не ми дозволува да ја означам цела.
Како да поставам позадина стандардно како што си е сликата? Зошто увек ми ја зумира и со тоа коцката што се шири не ми дозволува да ја означам цела.
Има проблем со Кајгана Форум за Tapatalk на апликацијата од денес почна да пишува дека овој форум не подржува отварање преку неа.
Веројатно некој админ тука ја чита оваа тема па да ми одговори дали знаат за проблемот мислам дека многу кориници се засегнати.