Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Прашувам паталци (или као се викаа оние што имаат тестирано стриктно тоа шо ми треба) а не гугл гуруа
Аха, извини тогаш што се вмешав/сакав да помогнам. Зошто просто кога може сложено или вртење во круг до бессвест. Стандардна процедура. :)

Имам проблем со Huawei Ascend Y300, некој проблем со меморијата е претпоставувам, односно, ја празнам меморијата што е за складирање податоци во телефонот, сликам неколку слики со камерата и после неколку саати ми покажува дека меморијата е полна и не можам да сликам или да ставам било какви податоци во внатрешната меморија на телефонот. Ја ослободувам целата меморија и пак можам да сликам, но повторно се повторува истото. Некое чаре?

Ajde pomos malku.Koristam mail preku telefon.Denes izgleda preku telefonot mi e promeneta lozinkata na mailot.Kako ne znam.Verovatno samiot bideki dobiv nekoe izvestuvanje deka nekoj saka da ja promeni lozinkata.E sega mailot mi raboti normalno preku telefon t.e. prakam i dobivam mailovi bez problem.Preku kompjuter i preku bilo so drugo ne saka da otvori.Mi vika promeneta lozinka.Opcija da ja smenam lozinkata preku telefon ne mozam da najdam.Nema opcija vo setings.Moram da go imam bas ovaj mail bideki mi e oficijalen za firmata.Inaku se raboti za Sony J. Kako posta go koristam mail.com

Последно уредено:
Аха, извини тогаш што се вмешав/сакав да помогнам. Зошто просто кога може сложено или вртење во круг до бессвест. Стандардна процедура. :)
Добро. Инаку се оправи од слушање слушалкава :). А кога сме кај апликациите само poweramp премиум ми заврши работа друго све што пробав немаше можност за манипулација за лев и десен пан, само основни еквилајзери

Ajde pomos malku.Koristam mail preku telefon.Denes izgleda preku telefonot mi e promeneta lozinkata na mailot.Kako ne znam.Verovatno samiot bideki dobiv nekoe izvestuvanje deka nekoj saka da ja promeni lozinkata.E sega mailot mi raboti normalno preku telefon t.e. prakam i dobivam mailovi bez problem.Preku kompjuter i preku bilo so drugo ne saka da otvori.Mi vika promeneta lozinka.Opcija da ja smenam lozinkata preku telefon ne mozam da najdam.Nema opcija vo setings.Moram da go imam bas ovaj mail bideki mi e oficijalen za firmata.Inaku se raboti za Sony J. Kako posta go koristam mail.com
Мора да има во сетингс опција за менување или преку компјутер оди на меилот и одговори на сигурносното прашање

Кои апликации се тие што при украден телефон и при прво поврзување на интернет праќа информации, слики? Искуства?

Мора да има во сетингс опција за менување или преку компјутер оди на меилот и одговори на сигурносното прашање

Preku telefon nema opcija za menuvanje.Sigurnosnite prasanja gi odgovaram ama vika ne se tocni.Mislam deka tocno gi odgovoriv.Sega probav preku operator ako voopsto go ima.[DOUBLEPOST=1393665085][/DOUBLEPOST]

Preku telefon nema opcija za menuvanje.Sigurnosnite prasanja gi odgovaram ama vika ne se tocni.Mislam deka tocno gi odgovoriv.Sega probav preku operator ako voopsto go ima.

Последно уредено:
ми дадоа еден телефон HTC magic има инсталирано android version 2.2.1 дали може да инсталирам понова верзија, дали ке ми подржи?

ми дадоа еден телефон HTC magic има инсталирано android version 2.2.1 дали може да инсталирам понова верзија, дали ке ми подржи?
Oфицијална верзија нема шанси, многу е стар моделот (2009-та), а и хардверот. Евентуално ако сакаш имаш custom ромови, барај тука.

А за мојов OneTouch 916 има ли понов од Android gingerbread 2.3. Дали се исплати да го рутирам(иако не знам како) за да можам да бришам непотребни апликации кои секогаш се вклучуваат при конектирање со интернет а и завземаат простор.[DOUBLEPOST=1394216534][/DOUBLEPOST]А за мојов OneTouch 916 има ли понов од Android gingerbread 2.3. Дали се исплати да го рутирам(не знам како но ќе научам) за да можам да бришам непотребни апликации кои секогаш се вклучуваат при конектирање со интернет а и завземаат простор.

Ај ако може некој да даде совет за Самсунг Галакси таб 3- t210, некако во АМЦ многу ми е сумњива цената од 8000 денари,а на интернет не е под 200 долари.
Код:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_7_0_sm_t210_wifi-5423.php

Снимав видео со Htc one x и е 4 гига со која програма можам да го гледам ? Пробав со неколку но не подржуваат видеа над 4 гига.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

А за мојов OneTouch 916 има ли понов од Android gingerbread 2.3. Дали се исплати да го рутирам(иако не знам како) за да можам да бришам непотребни апликации кои секогаш се вклучуваат при конектирање со интернет а и завземаат простор.
Нема понов официјален. Единствен начин ти е да рутираш. Види тука или побарај на Google од друг извор.

Ај ако може некој да даде совет за Самсунг Галакси таб 3- t210, некако во АМЦ многу ми е сумњива цената од 8000 денари,а на интернет не е под 200 долари.
Код:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_7_0_sm_t210_wifi-5423.php
Одлично таблетче, го користам и до сега сум задоволен, а и батеријата држи одлично (повеќе од 8 часа на скрин вади). Може на моменти да се осети мал лаг поради тачвизот, но на мене не ми преставува проблем.

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom