Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Правел ли некој root на хпериа Ј да каже како се понаша телефонот после роот ? :)

Nemozam da si go apdejtiram telefonov na 4.3 koj e unlocked od At&t? pisuva nema available update... Isto nemozam ni kirilica da mu staam. :-(

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Nemozam da si go apdejtiram telefonov na 4.3 koj e unlocked od At&t? pisuva nema available update... Isto nemozam ni kirilica da mu staam. :-(

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
Симни фирмвер од самсунг официјалниот сајт и флешувај го преку один (на твој ризик прогуглај ќе најдеш) или чекај официјално да пуштат за тој пазар како што е твојот

а за кирилица инсталирај си jelly bean keyboard и подеси таму втора тастатура да биде македонска

Те цитирав за ова, кај мене беше проблем со акаунтите. Направив factory reset пред 2 дена и никако неможев да го активирам како порано со бекап имеил.
Најдов решение и кај мене проработи. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48832419&postcount=2

Фала ти, ќе пробам и ќе видам дали ќе преработи и кај мене.

Прв пат слушам за ваков баг, немогуче :confused: Дали имаш пробано factory reset ?? Ако не, пробај, само пази, се ќе ти избрише од телефонската меморија (прво направи бекап на се што ти треба). :)

Да да пробано ми е двапати со Factory Reset и џабе. Исто имам пробано и со различни ланчери(Nova, Go Launcher и Next Launcher) и исто е...

Со новиот апдејт на Viber има опција да блокираш контакти.. Нормално нели, ќе има и листа на блокирани контакти. Е сеа, има ли начин да го тргнам бројот што ми е во таа блок листа, ама сепак да остане блокран?
Пробувам да задржам на самиот број, така не ми отвора дополнително прозорче.

Од кога го апдејтирав хром после два отворени таба минсе појавува ова,
Screenshot_2014-01-26-17-27-31.png
па треба да чекам 10 секунди да се врати назад нормално.
Некиј со ист проблем?

Незнаев каде да прашам па ајде тука. Ако не е за тука, слободно нека ми го префрли мислењето модераторот во соодветната тема.

Имам Samsung Galaxy S4 и од пред некое време, ако не го користам телефонот подолг период ми се гаси сам. Ама не ми се гаси скроз да ми е црн екранот и да треба да го палам, туку ми се гаси и ми вика да си го внесам PINот од картичката. Да не знае некој што е проблемот? Телефонот ми е расипан или сум изместил нешто во сетинзите, или па до оперативниот систем е?

Не се разбирам многу во телефони, така да ако знае некој да ми помогне ќе му бидам многу благодарен.

Незнаев каде да прашам па ајде тука. Ако не е за тука, слободно нека ми го префрли мислењето модераторот во соодветната тема.

Имам Samsung Galaxy S4 и од пред некое време, ако не го користам телефонот подолг период ми се гаси сам. Ама не ми се гаси скроз да ми е црн екранот и да треба да го палам, туку ми се гаси и ми вика да си го внесам PINот од картичката. Да не знае некој што е проблемот? Телефонот ми е расипан или сум изместил нешто во сетинзите, или па до оперативниот систем е?

Не се разбирам многу во телефони, така да ако знае некој да ми помогне ќе му бидам многу благодарен.

Види да не ти е подуена батеријата.

Шо е работава со фб? Сношти од ко му напрајв update не работат, пишит Connection Lost, прочитав на интернет нешто дека повеќето андроид телефони го имале истиот проблем..

Шо е работава со фб? Сношти од ко му напрајв update не работат, пишит Connection Lost, прочитав на интернет нешто дека повеќето андроид телефони го имале истиот проблем..

Има некои промени на фејсбукот и не работи кај сите. Мене ми работи, но во news feed ми дава работи од пред 3 дена, а од денес ништо.

Имам Самсунг галакси S3 и фб апликацијата не ми работи веке една недела,слушнав дека кај многу андроид корисници се дешава истото,па чаре ако знае некој или да чекам нов апдејт од фб?

Имам Самсунг галакси S3 и фб апликацијата не ми работи веке една недела,слушнав дека кај многу андроид корисници се дешава истото,па чаре ако знае некој или да чекам нов апдејт од фб?

Пост над твојов ако е проблем со интерент конекцијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom