Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
вака сеа пред малце зедов мемориска картица 16 гб арно ама се си беше во ред кога одеднаш на тач скринот ми се појави некаква си апликација ли како да ја наречам како за цртајне и мн ме нервират неможам да ја тргнам

Како за цртање?Дај скриншот да видиме.

Ме мрзи да барам па ќе пишам вака. Веројатно повеќе од вас го имале тој проблем каде што на некои апликации пример IMDb некои наслови ги дава на англиски а некои на друг јазик (руски, чешки).

Проблемот се решава во Setup. Кога се подесуваат некои опции за телефонот одберете англиски ама внимавајте што има до него во заградата. Одберете Македонија, Англија или САД и повеќе нема да има вакви глупости во апликациите

Prasajne do site-jas kako nov android korisnik- nikako ne mozam da se snajdam vo vrska so ALarmot,dali ima opcija koga telefonot e komplet OFF alarmot da funkcionira ... ( ili moram telefonot da go ostavam vo airplane mod) pa da raboti ...alarmot ... ?
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 11:35 ---
Prasajne do site-jas kako nov android korisnik- nikako ne mozam da se snajdam vo vrska so ALarmot,dali ima opcija koga telefonot e komplet OFF alarmot da funkcionira ... ( ili moram telefonot da go ostavam vo airplane mod) pa da raboti ...alarmot ... ?

Последно уредено од модератор:
Не те разбрав што сакаш да прашаш, сакаш да кажеш дека сакаш да исклучиш алармот??? На главниот дисплеј нели ти покажува колку е саат и таму тачувај и ќе ти се отвори сите опции?!

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ако телефонот има батерија, а е исклучен. Би требало да се вклучи заедно со алармот. Намести алармот за една минута, исклучи го телефонот и ќе видиш.

Има проблем со Кајгана Форум за Tapatalk на апликацијата од денес почна да пишува дека овој форум не подржува отварање преку неа.

Веројатно некој админ тука ја чита оваа тема па да ми одговори дали знаат за проблемот мислам дека многу кориници се засегнати.

Ако телефонот има батерија, а е исклучен. Би требало да се вклучи заедно со алармот. Намести алармот за една минута, исклучи го телефонот и ќе видиш.

tokmu toa mie prasajneto telefonot ima baterija go isklucuvam na vecer zada nema voznemiruvajne sabajle alarmot nese vklucuva ....

Има проблем со Кајгана Форум за Tapatalk на апликацијата од денес почна да пишува дека овој форум не подржува отварање преку неа.

Веројатно некој админ тука ја чита оваа тема па да ми одговори дали знаат за проблемот мислам дека многу кориници се засегнати.

Исто и јас.Ако е до апликацијата ваљда би требало да има апдејт овие денови.

• Ми се допаѓа
Reactions: su
Како да поставам позадина стандардно како што си е сликата? Зошто увек ми ја зумира и со тоа коцката што се шири не ми дозволува да ја означам цела.

Како да поставам позадина стандардно како што си е сликата? Зошто увек ми ја зумира и со тоа коцката што се шири не ми дозволува да ја означам цела.

Не можи.Некој слики не можат да се стават со стандардната големина на позадина.Колку што се шири коцката толку.Таква е резолуцијата на сликата.

Исто и јас имам проблем неможам да го отворам форумот преку тел..Некој да каже др tapatalk или чаре некое?

• Ми се допаѓа
Reactions: su

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom