Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и јас имам проблем неможам да го отворам форумот преку тел..Некој да каже др tapatalk или чаре некое?
Не е до Тапаталк, до форумов е. Се надевам дека брзо ќе средат пошо е невозможно да го посетиш форумот од мобилен.

Дечки имам lg optimus L4 E440 но имам проблем ко ке снимам некое видео.Значи се си е ок снимено ама звук нема туку само некое кратко чукање и тоа е се. АЈ некој ако знајт нека ми кажит што мојт да е проблемот.

Kako da namestam da pisuvam na kirilica. Vo setings>language imam samo angliski, kineski I japonski. Ima li nekoja aplikacija? Ja simnav macedonian keyboard ama mnogu e zeznata.

Sent from my LT22i using Tapatalk

Znam deka adobe prekinaa so updejti za flashot ama procitav deka uste moze da se koristi..E sega prasanje e dali ima chare,namestiv se kako sto treba,spustiv boat/dolphin na koi rabotel flashot ali dzabe..

Od noviot updejt 4.3 nastana "problemov",pred toa rabotese turbo.

Ми падна десната слушалка во кафе и звукот од неа е 20% послаб сега, е сега сакам десниот канал да го наместам да биде појак (избалансирам) во кои сетинзи да идам или има ли апликација за вакво нешто?

Ми падна десната слушалка во кафе и звукот од неа е 20% послаб сега, е сега сакам десниот канал да го наместам да биде појак (избалансирам) во кои сетинзи да идам или има ли апликација за вакво нешто?
Бркни ја и левата слушалка во кафето и ќе се избалансираат. :pos:

Он топик: Не знам за некоја програмче за да ја појача слушачката, но можеш да ги изедначиш во Equalizer-от.

Бркни ја и левата слушалка во кафето и ќе се избалансираат. :pos:

Он топик: Не знам за некоја програмче за да ја појача слушачката, но можеш да ги изедначиш во Equalizer-от.
Користам Rocket player каде за да го користам left/right панот ми бара премиум. Да не имаш да ми го пратиш премиум активаторот за плеерчево?

Користам Rocket player каде за да го користам left/right панот ми бара премиум. Да не имаш да ми го пратиш премиум активаторот за плеерчево?
Не го користам, но, не можеш да најдеш .apk од програмчето?

Пробај со Poweramp Music Player :D

Ќе пишеш на google : "Rocket player premium.apk и .......оп... ќе си го даунлодираш и инсталираш на телефонот. Ништо страшно и многу лесно. :)

Пробај со Poweramp Music Player :D
Имав пауер амп убедливо најдобар но проблемот беше што не беа добро кракнати тие 2,3 што ги пробав нон стоп јавуваше грешки па затоа прашав некој тестирана да ми прати, инаку знам како се бара како и да е фала.

инаку знам како се бара како и да е фала.
Тогаш зошто прашуваш ?? И така сам пиша дека бара premium app за баланс функцијата на звукот. :) Него друго ми текна, што телефон имаш и која андроид верзија ?? Кај мене на Самсунг со 4.3 андроид во My device/Accessability/Hearing има функција Sound balance подесување. Може функцијата ја има од пред тоа, но јас сега ја приметив. :) Види, провери.

Тогаш зошто прашуваш ?? И така сам пиша дека бара premium app за баланс функцијата на звукот. :) Него друго ми текна, што телефон имаш и која андроид верзија ?? Кај мене на Самсунг со 4.3 андроид во My device/Accessability/Hearing има функција Sound balance подесување. Може функцијата ја има од пред тоа, но јас сега ја приметив. :) Види, провери.
Прашувам паталци (или као се викаа оние што имаат тестирано стриктно тоа шо ми треба) а не гугл гуруа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom