Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На што телефон? како се случи да не пали?Kaде може да се инсталира нов софтвер за мобилен, не ми се уклучува телефонот и ми рекоа дека треба нов софтвер да се подигне. И колку чини тоа?
а да земеш да го купиш од мене htc chacha, кој мака нема. глеам сакаш тел со физичка тастатура, па ај да правиме пазар?Здраво на сите!
Имам samsung galaxy chat b5330 и од неодамна престана да ми работи камерта.
значи не е удрен, не се инсталирани глупости, едноставно престана
кога ке ја уклучам покажува сосема црно екранче неколку секунди
и потоа се појавува порака Warning: Unknown error occurred со опција да стиснеш ОК со што се исклучува камерата.
Пробав разни глупости од типот бекап на телефонот, фактори ресет, clear cache и не знам ти таму што...
едноставно се е исто... нема подобрување.....
дали постои некоја програрма што би го средила овој проблем, затоа што веќе ми е истечена гаранцијата....
не дека не можам да функционирам без камера, ама зошто да ми умре после 1 година користење на телефонот...
башка и не симињам разни глупости и срања и не можам да си поверувам дека вакво нешто ми се случува на релативно нов телефон...
Поздрав!
Здраво на сите!
Имам samsung galaxy chat b5330 и од неодамна престана да ми работи камерта.
значи не е удрен, не се инсталирани глупости, едноставно престана
кога ке ја уклучам покажува сосема црно екранче неколку секунди
и потоа се појавува порака Warning: Unknown error occurred со опција да стиснеш ОК со што се исклучува камерата.
Пробав разни глупости од типот бекап на телефонот, фактори ресет, clear cache и не знам ти таму што...
дали постои некоја програрма што би го средила овој проблем, затоа што веќе ми е истечена гаранцијата....
не дека не можам да функционирам без камера, ама зошто да ми умре после 1 година користење на телефонот...
башка и не симињам разни глупости и срања и не можам да си поверувам дека вакво нешто ми се случува на релативно нов телефон...
Поздрав!
Clear data i factory reset ne pomognaa?
Sent from my Samsung Galaxy Note 3
Како да го решам проблемот со „Unfortunately, the process android.process.media has stopped“ никако да го средам со недели, инсталирав друг плеер и пак се појавува
алкател от 985, официјаленНа custom rom си или на официјален и кој телефон ??
алкател от 985, официјален
Колкава е шансата при апдејт да ми се избришат контактите?Уффф......Алкател, најверојатно е софтверски баг. Си пробал во settings/clear data на апликацијата ?? Или пак за последно factory reset ?? Пробај и тоа, само прво контактите синхронизирај ги со Google и сликите, музика префрли ги на SD картичка ако веќе не ти се таму, зошто се ќе избрише од телефонот. Исто така види да не има некој апдејт на софтверот што не си го инсталирал до сега.
Колкава е шансата при апдејт да ми се избришат контактите?
Колкава е шансата при апдејт да ми се избришат контактите?
Па има шанса, е сега затоа е подобро да си ги синџхронизираш со Google account - от твој.
А како се синхронизираат? Извини вака што замарамПри официјален апдејт никогаш не се бришат контактите. Ако инсталираш custom rom - ови, тогаш е друга работата.
Тоа синхронизацијата со Google е екстра работа, кога ќе смениш телефон ќе немаш главоболки со префрлување на контактите или во најлош случај по грешка да ги избришеш. Секогаш ќе ти бидат тука. Затоа најдобро веднаш да се направи.![]()