Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.336
Поени од реакции
15.507
Ти ако незнаеш, ние уште помалку, Мислам дека мора да има опција ``ноне``

Т

Триптико

Гостин
Ти ако незнаеш, ние уште помалку, Мислам дека мора да има опција ``ноне``
:D не можам да се сетам кој е фајлот. Ако сменам друг, ќе направам поголема белја. Ако најдам, ќе напишам. None е исклучено кај мене поради некаков си администратор (што го нема).

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Мала помош. Имам Азуми земен од ОНЕ, не можам да ги префрлам апликацииве на картица. Картицата телефонот ја препознават, наместено е како основна меморија. uploadfromtaptalk1462185902276.png
uploadfromtaptalk1462185922145.png
uploadfromtaptalk1462185932723.png

Требит да се рутират телефонов или толку е можноста?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.336
Поени од реакции
15.507
Вероватно тој телефон е фабрички направен да неможиш да ги префрлаш апликациите. Треба прво рут, па после тоа ставаш апликации со кои ќе можиш да префрлаш апликации.

Само пази ако го рутираш, прво земи сд картичка со најмалку класа 10, и немој да правиш апдејт на андроидот, бидејќи има шанса да ти блокира цел телефон

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Финтата е дека не можам да најдам туторијал за рутирање.ЈБГ ќе барам некое чаре.

Sent from my A50LT using Tapatalk

I

INFECTED

Гостин
Како да си го сменам јазикот во македонски или англиски, трајно?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе купив маска со прозорче s view ли како се вика, ама немам опција accessories да ја активирам како то гледам по интернетов таму се чепкало. Такво мени немам јас.

Галакси с7 иначе мени, anyone?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Абе купив маска со прозорче s view ли како се вика, ама немам опција accessories да ја активирам како то гледам по интернетов таму се чепкало. Такво мени немам јас.

Галакси с7 иначе мени, anyone?
Веројатно си купил копија чим не ти работи

Симну некоја апликација с вју или нешто слично ама не е тоа тоа ... Го користат проксимити сензорот[DOUBLEPOST=1462913520][/DOUBLEPOST]
Како да си го сменам јазикот во македонски или англиски, трајно?

Ова може да е од близу ако си па да те дава како од бугарија

Пробај на 3г нет дали е исто

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Симну некоја апликација с вју или нешто слично ама не е тоа тоа ... Го користат проксимити сензорот[DOUBLEPOST=1462913520][/DOUBLEPOST]

Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи? :)[DOUBLEPOST=1463345170][/DOUBLEPOST]

Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи? :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи? :)[DOUBLEPOST=1463345170][/DOUBLEPOST]

Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи? :)
За S7 обичен?

I

INFECTED

Гостин
Друштво да прашам, дали абдејтот на апликациите од плејстор го успорува андроидот и ја троши батеријата повеќе или нема врска тоа?

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
Последниов месец, месец и пол имам пролем со кочење на телефонов (Ноте 2) а најпојќе се забележвит ко ќе користам месенгер. Истиов проблeм имам слушнато и дека други луѓе го имале. Некое чаре???

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ај некој нека помогне... пробувам да апдејтирам на андроид 6.0 ама не ми дава опција дека може да се симна уствари 6ка за телефонов... се работи за LG G3ka

Kajgana Shop

На врв Bottom