Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ако незнаеш, ние уште помалку, Мислам дека мора да има опција ``ноне``

Ти ако незнаеш, ние уште помалку, Мислам дека мора да има опција ``ноне``
:D не можам да се сетам кој е фајлот. Ако сменам друг, ќе направам поголема белја. Ако најдам, ќе напишам. None е исклучено кај мене поради некаков си администратор (што го нема).

Што знам, кај мене е вака:

26725066416_2cdb6c86f1_b.jpg
r

Мала помош. Имам Азуми земен од ОНЕ, не можам да ги префрлам апликацииве на картица. Картицата телефонот ја препознават, наместено е како основна меморија.uploadfromtaptalk1462185902276.png
uploadfromtaptalk1462185922145.png
uploadfromtaptalk1462185932723.png

Требит да се рутират телефонов или толку е можноста?

Вероватно тој телефон е фабрички направен да неможиш да ги префрлаш апликациите. Треба прво рут, па после тоа ставаш апликации со кои ќе можиш да префрлаш апликации.

Само пази ако го рутираш, прво земи сд картичка со најмалку класа 10, и немој да правиш апдејт на андроидот, бидејќи има шанса да ти блокира цел телефон

Финтата е дека не можам да најдам туторијал за рутирање.ЈБГ ќе барам некое чаре.

Sent from my A50LT using Tapatalk

Како да си го сменам јазикот во македонски или англиски, трајно?
a822329cefdcb0972f3e210a5606e37e.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Абе купив маска со прозорче s view ли како се вика, ама немам опција accessories да ја активирам како то гледам по интернетов таму се чепкало. Такво мени немам јас.

Галакси с7 иначе мени, anyone?

Абе купив маска со прозорче s view ли како се вика, ама немам опција accessories да ја активирам како то гледам по интернетов таму се чепкало. Такво мени немам јас.

Галакси с7 иначе мени, anyone?
Веројатно си купил копија чим не ти работи

Симну некоја апликација с вју или нешто слично ама не е тоа тоа ... Го користат проксимити сензорот[DOUBLEPOST=1462913520][/DOUBLEPOST]
Како да си го сменам јазикот во македонски или англиски, трајно?
a822329cefdcb0972f3e210a5606e37e.jpg

Ова може да е од близу ако си па да те дава како од бугарија

Пробај на 3г нет дали е исто

Симну некоја апликација с вју или нешто слично ама не е тоа тоа ... Го користат проксимити сензорот[DOUBLEPOST=1462913520][/DOUBLEPOST]

Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи? :)[DOUBLEPOST=1463345170][/DOUBLEPOST]

Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи? :)

Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи? :)[DOUBLEPOST=1463345170][/DOUBLEPOST]

Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи? :)
За S7 обичен?

Друштво да прашам, дали абдејтот на апликациите од плејстор го успорува андроидот и ја троши батеријата повеќе или нема врска тоа?

Последниов месец, месец и пол имам пролем со кочење на телефонов (Ноте 2) а најпојќе се забележвит ко ќе користам месенгер. Истиов проблeм имам слушнато и дека други луѓе го имале. Некое чаре???

ај некој нека помогне... пробувам да апдејтирам на андроид 6.0 ама не ми дава опција дека може да се симна уствари 6ка за телефонов... се работи за LG G3ka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom