Android корисници (проблеми, прашања, совети)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
нема никакви проблеми но се чуствува мал лаг но нисто посебоноо сепак се оптимизира ромот и тој броблем е решен :D
Зошто би се чувстувало лаг или слично, кога е тој софтвер е наменет за самиот телефон

Член од
30 април 2009
Мислења
107
Поени од реакции
1
значи HTC Quick Root е програмот,го симнав итн. гледам правам се мислам сакам да направам рут на телефонот.. но никако да тргне ако е некој запознат па да ме води или да каже процесот како е и што.
еве од форумот http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1870652 tnx

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Зошто би се чувстувало лаг или слично, кога е тој софтвер е наменет за самиот телефон
Не мора да значи ако телефонот е на официјален софтвер дека нема да кочи т. е. има лаг, има многу такви модели како на пример телефоните на Sony. Но затоа постои root и custom rom каде се е средно и се работи мазно. :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
во споредба со 2,3 веруј има лаг бар сеа за сеа
Знам одкако и јас апдејтирав, само еднаш осетив, но ми остана тој проблем со WiFi само на мојот рутер не сака да се конектира и покрај тоа што префрлив на WPA/WPA2

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Знам одкако и јас апдејтирав, само еднаш осетив, но ми остана тој проблем со WiFi само на мојот рутер не сака да се конектира и покрај тоа што префрлив на WPA/WPA2
Пробај вака: влези во сетинзите за рутерот и иди во опцијата за безжично подесување. Наместо да не ти е на Mixed (b/g), туку само на g. Исто така кај што се бира канал, одбери еден канал, да не е на ауто.
Кај колега не сакаше да се закачи неговиот Арк С на рутер, откако го подесив вака, функционираше без проблем.

Член од
9 март 2012
Мислења
175
Поени од реакции
249
Security warning, there's problems with the security for this site. This certificate is not from a trusted authority.
Od denes mi se javuva koga probam da se logiram vo Facebook stranicata, kaj drugite stranici nemam vakov problem samo kaj facebook preku browser.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Security warning, there's problems with the security for this site. This certificate is not from a trusted authority.
Od denes mi se javuva koga probam da se logiram vo Facebook stranicata, kaj drugite stranici nemam vakov problem samo kaj facebook preku browser.
Користи опера за андроид или фб апликација.

Член од
9 март 2012
Мислења
175
Поени од реакции
249
Solution 1:
Correct the date and time on your device and try again. You should be able to connect now.
Eve kade bil problemot. Godinata bila 1990.:D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Нешто апликација за враќање на избришани податоци, слики конкретно ?

Член од
21 септември 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Drugari daj nekako ako mozete da mi pomognete da go vratam fabrickiot software na telefonov,galaxy S2???????

Kajgana Shop

На врв Bottom