треба на компјутер да го поврзеш, преку усб да го апдејтирашДечки ај малце помошземав Sony xperia u и неможам да го апдејтирам од андроид 2.3.7 на 4.0, на страната на сони пишува дека последната верзија е : 6.1.1.B.1.10 а ја имам 6.0.Б.3.188 но телефонот а и програмот pc companion ми покажуваат дека софтверот ми е up to date, има некој xperia u што успеал да го апдејтува на андроид 4.0 и како?
не е до тоа абдејтот сеуште не бил пуштен кај настреба на компјутер да го поврзеш, преку усб да го апдејтираш
EDIT; za Alcatel OT 985probav da mu napravam root na telefonot no ja zafrknav rabotatainstalirav drug boot img file i sega ne mozam da se javuvam i da prakam poraki (ne moze da ja procita sim karticata)....ako moze nekoj da mi prati originalen boot img file ke bidam preblagodaren
Пробај со ова добро е.Некоја добра алатка за рутирање HTC Desire? Пред некое време начекав една таква колку-толку универзална алатка (програмче) за рутирање на повеќе андроид уреди, сега не можам да ја најдам.
Исто, да препорача некој добар Custom ROM за HTC Desire?
Фала за помошта.„Како да го рутирам мојот икспериа x8 ?
Како да го рутирам, и што ако го направам тоа ?“
Денот кога ќе прочиташ ваков пост е ден од особено значење за тебе, а истовремено и за секој човек на планетава.
Не го оставај многу апликации да работат. Гаси ги. Ова програмче помага многу: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&hl=enДечки телефонот Самсунг Галакси С2 на моменти многу ми се заграва што мислите што можи да му е проблемот?