Исто, исто. Како и да е секси еДа, уште синоќа кај мене. Поделен сум во мислење... прво, ми се допаѓа изгледот итн, а не ми се допаѓа тоа што "хедерот" зафаќа пола екран :/
Flash player 10.1 beta можеш да го спуштиш тука http://www.adobe.com/go/getfp10android
Преку броусерот на мобилниот оди, впиши ја адресата што ти ја кажав и ќе ти даде опција да го инсталираш директ на мобилен. Ништо комплицирано.ок благодарам, и значи сега ова што го симнав да го инсталирам на мобилниот после?
Преку броусерот на мобилниот оди, впиши ја адресата што ти ја кажав и ќе ти даде опција да го инсталираш директ на мобилен. Ништо комплицирано.
Пробај тука, ако несака може да е проблем до флешот, сепак е во бета верзија и стримовите а особено овие нашиве може да се проблем
Ти треба gmail акаунт да имаш. А за чет на фејзбук има во маркетот програми, а и до душа кога ќе ја симнеш фејзбук апликацијата има chat сега мислам.Нов корисник сум на Андроид па ако може да ми објаснете малку, за да влезам во андрод маркетот ми бара да се регистрирам, значи треба да се регистрирам?
И дали може на HTC Desire да има CHAT на Facebook? дали постои таква апликација?
Поздрав
Треба да се регистрираш со gmail account.Нов корисник сум на Андроид па ако може да ми објаснете малку, за да влезам во андрод маркетот ми бара да се регистрирам, значи треба да се регистрирам?
Не додека си на вифи не, но оди во settings и барај mobile network одштиклирајго за секој случај.Фала и на двајцата, данлодирав неколку апликации за проба, уклучен на НЕТ бев преку Wifi, па дали ќе ми земи од претплатата на мобилниот?