нема update за тој телефон, 2.3 е задњо ваљда. Едино ако има custom rom на XDA developers за негоkako mozam da go ja updatuvam android verzijata na vodafone smart 2?plsss HELP??
имам Десире ХД и без проблем на скупе правам видео разговори на пц.Има начин преко мојот андрид телефон да водам видео разговор до некој кој седи на комјутер?
Има предна камера телефонот, симнав скајп, ама невидов опција да видео разговор. Од спротивната страна ми прати личноста повик за виде разговор но пак не можевме да се гледаме.
Во андроид знам има еден софтвер qik video, ама тука бара да внесеш телефонски број, можеби и се наплаќа а и е за телефон со телефон колку што приметувам.
Мене ми треба преку мојот телефон, да водам разговор со некој што седи на pc.
Еве ти, CM9 nightly 4.0.4 :Ве молам да ми препорачате добар РОМ за Samsung Galaxy S?Кој е според вас најдобар во моментов?
Мислам интернетот тоа што е за мрежи...провери!Имам Samsung Ace... цело време ми јавува прозорче со порака дека немам доволно средства за следната услуга ... знам дека немам кредит ама ме интересира која апликација лапа од кредитот...
Исклучи data traffic и нема да имаш проблем.Имам Samsung Ace... цело време ми јавува прозорче со порака дека немам доволно средства за следната услуга ... знам дека немам кредит ама ме интересира која апликација лапа од кредитот...
Мислиш на packed data.Исклучи data traffic и нема да имаш проблем.
Кај мене на х8 е така за други не знамМислиш на packed data.