-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Има ли некоја финта на андроидов за да можам да се конектирам на домашна wifi мрежа (ad-hoc)?
menjaj vip , se imaat limitirano .... imaat bolji net t-mobile i one..Ма немогуќе! Ти се дешава некој заговор брату.
Он: Стварно неам шо да кажам.
ee aj kazi podetalno za ovoa so usb internet ....И се да ти биде во ред јутуб со тој интернет не ни пробувај . Него немаш ич интернет на ништо или? Можеш да пребаруваш гоогле такви работи?
https://market.android.com/ телефонот да ти биде поврзан со усб кабелче на ПЦ и имај уклучено вифи на телефонот. Си бираш која сакаш апликација и се синхронизира и телефонот ја спушта сам.
mapdroyd e resenietoТреба да сибниш CoPilot, iGo, Navigon, сите се оффлине мапи, али се плаќаат, ако можиш да ги најдиш на црно, добар си оти google maps не чинат
Брат мене гт540 ко ке почни да ми кочи му менвам софтвер после е како нов а то шо ти кочи е од апликациите и кај мене е така колку појке апликации толку е потежок телефонот и кочи. или мавниму ресет на цел телефон. додека го имав 2.1 софтверот фунгцијата ресен ми работеше а на новите софтвери 2.2 или 2,3 не работи.moze pomos???imam lg gt540 u posledno vreme neso ne e aren.... nemozam da se logiram na fb,vremeto mnogu tesko prai update od vreme na vreme spor e a imam celi 1.5 gb sloboden prostor ....proveriv dali ima virus go skenirav preku usb so antivirusot od PC-to vika deka e cist.... so da pravam?
--- надополнето ---
menjaj vip , se imaat limitirano .... imaat bolji net t-mobile i one..
--- надополнето ---
ee aj kazi podetalno za ovoa so usb internet ....
--- надополнето ---
mapdroyd e resenieto
--- надополнето ---
i uste nesto daj kazete nekoja strana zaso android marketot e za nigde!!
kako nov softwer mu menuvash ... da do app e .. gi brisam ostanuam na 8 app i pak koci ....mora da ima nes drugo ... a reset da mu napraam bez sd kartica?Брат мене гт540 ко ке почни да ми кочи му менвам софтвер после е како нов а то шо ти кочи е од апликациите и кај мене е така колку појке апликации толку е потежок телефонот и кочи. или мавниму ресет на цел телефон. додека го имав 2.1 софтверот фунгцијата ресен ми работеше а на новите софтвери 2.2 или 2,3 не работи.
Ако операторо ти го рутира телефонот да ни кажеш.дечки, брзо прашање.
Видоф дека за Desire HD се апдејтира во 2.3, е сега дали да направам сам root или да го однесам во операторо да ми го напра?
Ако велите дека треба сам, пишете туториал за root-ирање
nep 2.1 mi e .. nema veze ke go iskoucam pa upalam na startot ne go forsiram i saglam si raboti ... moze nekoj tutorial a sinhronizacija na net preku usb ..?Нема врска шо ги бришиш апликаците тој пак ке си кочи. Ресет на телефонот треба да му напрајш, не на картицата та нема врска и ке е како нов. Е сега јас имам понов софтвер и ресет не работи никако морам да сменам софтвер за да е се во ред а за менвење на софтвер имаш туторијал од џои неколку страни наназат. а тебе лг-то на 1.6 ти е?
winamp media pleerДај казете некој добар плеер .. ја имам xperia x10 мини ама многу им е гклуп плеерот .. сакам и плејлисти да си направам и се .. Фала ви ! )
ако си на 2.1 оди во setings>privacy>factori data reset и ке одбериш ресет на телефонот и ке имаш нов телефон абе ти пробај шо му се плашиш.А одкако го кладов најновиот 2.3 можам и јас да го ресетирам а пред еден месец имав 2.3 ама беше со многу багој и го имаше токму тој баг да не можам да го ресетирам телефонот.nep 2.1 mi e .. nema veze ke go iskoucam pa upalam na startot ne go forsiram i saglam si raboti ... moze nekoj tutorial a sinhronizacija na net preku usb ..?