Android корисници (проблеми, прашања, совети)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Имам неколку слики и еден празен фолдер што ми се на сд картичка ама никако неможам да ги избришам. Ќе ги селектирам и ќе стиснам delete пишува 4 files deleted ама пак стојат. Пробав и преку Clean Master празниот фолдер да го избришам и уште стои. Чаре?

Држиш подолго на Gallery иконата во мени да го отвориш App info и Clear data. Ќе ти се избришат сите слики кои ти се на телефон, или тие шо ти требаат стави ги на компјутер па потоа пак врати го во телефон
И исклучи Sync на телефонот.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Како да го рутирам lg e400? И има ли начин да избришам работи од телефонот што не ми се на мемориската без рутирање?

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Некој да предложи таблет на андроид до 250евра?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Некој да предложи таблет на андроид до 250евра?
Доплати уште 2000ден. на тие 250 евра и почекај го новиот Nexus7, би требало од нареднава недела да го носат во Македонија.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Знае некој апликација за андроид со која би можело аудиото од компјутерот да оди на звучникот од мобилниот?

Член од
11 јули 2009
Мислења
210
Поени од реакции
146
Ако некој користи Google now дали може да се наместат катиците кај нас во мк? зашто кај мене нема ништо. o_O

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Ако некој користи Google now дали може да се наместат катиците кај нас во мк? зашто кај мене нема ништо. o_O
Мислиш картици? Во нашава библиска земја Македонија може да се каже дека 90% од картиците не работат. Можеш да наместиш некои основни што работат како време, берза, резултати од спортски натпревари...

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Од каде да симнам tapatalk free за андроид?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Доплати уште 2000ден. на тие 250 евра и почекај го новиот Nexus7, би требало од нареднава недела да го носат во Македонија.
Мислиш дека кај нас ќе биде околу 300 евра?

Asus has confirmed that the Nexus 7 2 (2013 edition) is hitting the UK on August 28.
As we previously reported, the 16GB version will cost £199, whereas the 32GB version will be priced at £239. The new tablet is a bit more expensive than its predecessor, which now sells at £159.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Остај ја ти Британија, кај неа операторите диктираат свои посебни цени различни од останатите во Европа.
Види колку е цената во Америка и смени го само знакот од долар во евро, не ги конвертирај. Е тоа е цената во Европа.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Самсунг галакси Ипсилон (јанг) (Y)
До која верзија андроид можам слободно да го рутирам (без многу да го оптеретам рамот)?

Z

zlaki

Гостин
imam prasanje i mi treba sovet..imam alcatel ot 891 (firmware 2.1 update1),guglav i vidov deka e potrebno da se nadograde so ponova verzija android.Ova se zainteresirav zatoa sto nemozam da simnam instaliram chrome browser i drugi aplikacii od google play.Od Market aplikacija ja ima Opera mini i drugi browseri no go nema chrome.Znaci koga odam na google play aplikaciite za INSTALL mi se pokazuvaat bledi i nemozam da instaliram(instalirav opera mini od Market no i ponatamu ne dozvoluva download-install)..Najverovatno e potrebna ponova verzija na android pa ako nekoj ima nekoe resenie da mi kaze kako da instaliram..

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
imam prasanje i mi treba sovet..imam alcatel ot 891 (firmware 2.1 update1),guglav i vidov deka e potrebno da se nadograde so ponova verzija android.Ova se zainteresirav zatoa sto nemozam da simnam instaliram chrome browser i drugi aplikacii od google play.Od Market aplikacija ja ima Opera mini i drugi browseri no go nema chrome.Znaci koga odam na google play aplikaciite za INSTALL mi se pokazuvaat bledi i nemozam da instaliram(instalirav opera mini od Market no i ponatamu ne dozvoluva download-install)..Najverovatno e potrebna ponova verzija na android pa ako nekoj ima nekoe resenie da mi kaze kako da instaliram..

Толку е силата на телефонот, немаш надоградби на понов андроид, + гугл хром нема теорија да работи на тој телефон, инсталирај Dolphin Mini. добар browser е.

Kajgana Shop

На врв Bottom