Зависи од телефон. Пробај со unlockrootНекоја страна со тутријал за рутирање на телефон?
неможе со тоа, пробав. инаку xperia neo е тоелефонотЗависи од телефон. Пробај со unlockroot
Побај со овие туторијали,неможе со тоа, пробав. инаку xperia neo е тоелефонот
баш со овој туторијал пробав, ама не ми успеа нешто... ок,фала, ќе пробам пакПобај со овие туторијали,
http://talk.sonymobile.com/thread/57250
http://theunlockr.com/2012/10/08/how-to-root-the-sony-ericsson-xperia-neo-mt15i/
или пак побарај на интрнет можеби има некои полесни.
Да не ги имаш копирано и на симот? Пошто и кај мене се дупли ама заради тоа што ги имам и на сим и на телефон.дечки и девојки, имам една мака со телефонот, htc cha cha
ќе пробам да го опишам проблемот. или се можда 2-3, не знам
прво, контактите што ги имам, ги имам префрлено од нокиа. и ок е тоа.
но, после некое време направив backup на контактите. но тука некако ми настанува проблемот.
прво, контактите се дуплирани. и тоа старите. а новите што во меѓувреме сум ги ставил во контакт листата ми ги нема. и тоа за жал го приметив кога направив reset factory settings. ги активирав контактите и пак дупли ми се појавија.
а за проба, .... пробав да направам некаков sync со google mail и тука ми се појавија само дел од контактите. на пр, ако биле 400 контакти, 25-30 се појавија на маил. е сега, си терам јас со тел и вака, иако би сакал да ги доведам работите во ред. ако некој може да ми помогне би бил благодарен
не, затоашто на сим може само 250 броја, а јас имам 400+.Да не ги имаш копирано и на симот? Пошто и кај мене се дупли ама заради тоа што ги имам и на сим и на телефон.
Sent from my U8600 using Tapatalk 2
Имаш во Анхоч и во Амц мислам, треба да има и по мобилариве.Можеби ќе одам малку офтопик ама јбг...
Има ли некој сретнато усб OTG (ON THE GO) кабел во Mакедонија? Порачав еден од dealextreme.com ама или јас сум ја утнал порачката или ми пратиле тие фалшлив производ бидејќи не одговара. Се мислам дали да правам нова нарачка ама не ми се чека пак цел месец и кусур и уште да се мислам дали ќе биде во ред кога ќе стигне.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Ако тера на Симбиан, не. Пробај со Fringe, таа е слична апп и тера и на Симбиан и на Андроид.Sorry,edno prasane : Dali moze Viber da se instaliva vo Nokia E71 ?
Fringe ja imam no nikako da mi izlezi Viber da go downloadiram.Nikako !!!Ако тера на Симбиан, не. Пробај со Fringe, таа е слична апп и тера и на Симбиан и на Андроид.
Епа не поддржува Симбиан Вајберот, не може да се инсталира.Fringe ja imam no nikako da mi izlezi Viber da go downloadiram.Nikako !!!
A ima i Android E71 ?Епа не поддржува Симбиан Вајберот, не може да се инсталира.![]()