Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Tapatalk бесплатна се наоѓа?
Јас наоѓам една и ме префрла Google Play и после ми вика дека не е бесплатна.
п.с. Форумов од мобилен, преку броусер го отварате или....?
Кога како, најчесто преку Тапа, некогаш и на браузер.

Galaxy Nexus.Tapatalk

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Има ли некој сретнато усб OTG (ON THE GO) кабел во Mакедонија?
Не сум сретнал, можеби во Логинг во Беверли ама не сум прашал. Две/три имам нарачану преку ebay, си функционираат и стигнаа без проблем.

Galaxy Nexus.Tapatalk

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ХИТНОО ми треба навигација за телефонот. Имам Сони Ериксон Хпериа х8. Мемориската картица ми е 1ГБ. Имам интернет на телефонот од Т-Мобиле. Инсталирав Навигон (али само ја симнав и инсталирав без да ги уфрлам мапите на тел). Ко пробав да ја пуштам ми јави Failed to verify this copy of NAVIGATION MobileNavigator as legally asquired in Android market. This application will now be disabled.
Please unninstall NAVIGON MobileNavigator and purchase a legal copy i Android Market. Дали има чаре да се инстаира на овој телефон некоја добра навигација и колку и се барањата. Ми требаат мапи само за македонија (ако имате некој да ми пратите).

rosoner22

Milan sempre con te!!!!!!
Член од
12 март 2010
Мислења
108
Поени од реакции
12
Среќен Божиќ на сите Православни!
Ако направам рутирање дали ја губам гаранцијата на телефонот?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
HTC DESIRE C ми бара апдејт кога ќе се уклучам на интернет, дали да му направам?

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Zdravo, imam problem so HTC Diser One X i so Alcatel OT-991 ( VIP Droid Xl) i na dvata iam ist problem,najcesto koa ke se uklucam na WI-FI togas mi pojavuva restricted access changed i se gubi mrezata Vip i odozdola pisuva voice service is blocked i togas sum nedostapen.... Dali ima resenie za ova i sto e problemot! Odednas pocna taka da pravi?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Zdravo, imam problem so HTC Diser One X i so Alcatel OT-991 ( VIP Droid Xl) i na dvata iam ist problem,najcesto koa ke se uklucam na WI-FI togas mi pojavuva restricted access changed i se gubi mrezata Vip i odozdola pisuva voice service is blocked i togas sum nedostapen.... Dali ima resenie za ova i sto e problemot! Odednas pocna taka da pravi?
Толку е добра мрежата на Vip. ;)

Член од
6 јуни 2011
Мислења
185
Поени од реакции
138
Дали знае некој како може апликациите да бидат снимени на мемориска карта на xperia x8?

Член од
20 јануари 2011
Мислења
46
Поени од реакции
1
Значи вака имам HTC Desire C и имав pattern lock,ама некако брат ми успеал да го заклучи после премногу промашувања на pattern.Сега ми бара google account си пишувам се ама ми вика Invalid username or password.Дали знаете што би можел да направам пробував се извадив и картичка и батерија.Ве молам помогнете

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Да си напраиш password recovery на гугл акаунтот? И после да се логираш ко шо треба..

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Значи вака имам HTC Desire C и имав pattern lock,ама некако брат ми успеал да го заклучи после премногу промашувања на pattern.Сега ми бара google account си пишувам се ама ми вика Invalid username or password.Дали знаете што би можел да направам пробував се извадив и картичка и батерија.Ве молам помогнете
https://accounts.google.com/IssuedAuthSubTokens
Логирај се на страната со гугл акаунтот кој ти е поврзан со телефонот и генерирај лозинка за една употреба и потоа со неа логирај се на телефонот наместо со твојата лозинка.

Sent from my Nexus

C

cige

Гостин
Успеал ли некој да декодира телефон според упатствата на Гугл или мора да си платиш на сервис?

Kajgana Shop

На врв Bottom