Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Успеал ли некој да декодира телефон според упатствата на Гугл или мора да си платиш на сервис?
Зависи кој телефон. Јас мојот Sensation кој беше кодиран на t-mobile успешно го декодирав според упатство од XDA. сега работи на сите мрежи.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Нубско прашање, еве ја стаив свифт и одбрав македонски и англиски. Како да ги шифтам сеа јазиците? На смарт про си има копче МК/ЕН.
Ќе може ли да ми кажеш од каде ја симна и дали е free или се наплаќа ?

Фала ти :)

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Zdravo decki.
Izvinete za latinicava.

Daj kazete nekoja stabilna aplikacija za sledenje sport vo zivo, znaci prenos , ne rezultati vo zivo. :)

Blagodaram odnapred.

Why?

Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Ќе може ли да ми кажеш од каде ја симна и дали е free или се наплаќа ?

Фала ти :)
Се наплаќа, не е бесплатна, али секако можеш да ја симнеш пиратска :)
Ти ја пратив по пп.

Член од
30 јануари 2009
Мислења
501
Поени од реакции
454
Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Go imav simnato ednas, ama imav problemi za naogjanje na kanali so natprevari za koi bev zainteresiran.
Na primer, za na PC, koristish nesto kako lemontv, ili livetv.ru, ili rojadirecta za da go najdes linkot so broj na kanal, koj avtomatski potoa ti go otvora so instaliraniot sopcast.

Koja e procedurata za android aplikacijava?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
30 јануари 2009
Мислења
501
Поени од реакции
454
Go imav simnato ednas, ama imav problemi za naogjanje na kanali so natprevari za koi bev zainteresiran.
Na primer, za na PC, koristish nesto kako lemontv, ili livetv.ru, ili rojadirecta za da go najdes linkot so broj na kanal, koj avtomatski potoa ti go otvora so instaliraniot sopcast.

Koja e procedurata za android aplikacijava?
иста е процедурата а ако инсталираш и sopcastx на него можеш да си ги зачуваш омилените канали :)

Why?

Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
иста е процедурата а ако инсталираш и sopcastx на него можеш да си ги зачуваш омилените канали :)
Izgleda nesto ne mi e denot, pa ne te razbiram ubavo :)

Vaka, primer, sakam da gledam Mozambik - Tanzanija hokej na mraz. Kako da go najdam ovoj natprevar , kade? I dali odkako kje go najdam, bi bil otvoren avtomatski preku sopcast aplikacijata?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Izgleda nesto ne mi e denot, pa ne te razbiram ubavo :)

Vaka, primer, sakam da gledam Mozambik - Tanzanija hokej na mraz. Kako da go najdam ovoj natprevar , kade? I dali odkako kje go najdam, bi bil otvoren avtomatski preku sopcast aplikacijata?
Ќе го најдеш тука http://livetv.ru/en/allupcoming/ . На истата страна, за секој натпревар имаш поставено и линкови за следење преку веб (најчесто флеш плеери) или преку п2п (со програмата sopcast).

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Ќе го најдеш тука http://livetv.ru/en/allupcoming/ . На истата страна, за секој натпревар имаш поставено и линкови за следење преку веб (најчесто флеш плеери) или преку п2п (со програмата sopcast).
Imav problemi na ist nacin porano.
Sega eve gledam se opravilo.
Fala i na tebe i na fcwiz na pomosta.

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Толку е добра мрежата на Vip. ;)
Изгледа ќе да е до тоа, сеа ја стаив на 3г да не ми се мења само така да ми биде па ко демек подбро е! Ја мислев некој софтверски проблем да не е!

Kajgana Shop

На врв Bottom