Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
Да не сака некој од Америчкиот амазон до 30-35$ нешто? Имам пари на гифт баланс-от али не праќаат ПС3 игри кај нас :tapp:. Идеата ми е , јас да ви порачам вас нешто, а вие да ми купите гифт ваучер на www.sendit.com , за истите пари.

Луге дали ова можам да го порачам?

Код:
http://www.amazon.com/BSN-True-Mass-Ultra-Premium-Chocolate-5-75-Pound/dp/B000GP0NYM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1276522218&sr=8-1

Луге дали ова можам да го порачам?

Код:
http://www.amazon.com/BSN-True-Mass-Ultra-Premium-Chocolate-5-75-Pound/dp/B000GP0NYM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1276522218&sr=8-1

Па најевтино ти иде од evitamins, околу $22 за shipping ќе ти дојде.

Се на се колку ке ми фати ако го порачам ова..?

Го испорачуваат ова или ова кај нас?

Погоре знам има нешто како да видам дали го испорачуваат ама неможам да се снајдам...

Се на се колку ке ми фати ако го порачам ова..?

Сè е напишано, само треба да се прочита, во more buying choices барај ги продавачите што имаат international shipping rates, па гледаш цени за Европа.
Конкретно од evitamins би те чинело $41.79 + $21.9 = $63.69, а дали на царина земаат нешто за овој производ не знам.

Го испорачуваат ова или ова кај нас?

Погоре знам има нешто како да видам дали го испорачуваат ама неможам да се снајдам...
Продавачот не испраќа во Македонија.

Здраво,нов сум на Амазон па незнам многу како одат работите,ако може да ми кажете дали може да се плати на некој друг начин освен тој со картичка...

Јас еве си порачав книга од Амазон па ќе видиме.Единствено што ме нервира е што книги можеш да земеш само нови неможе тие used :@:@:@:@

Јас еве си порачав книга од Амазон па ќе видиме.Единствено што ме нервира е што книги можеш да земеш само нови неможе тие used :@:@:@:@
betterworldbooks.com ;)

Денеска ми стигна книгата од Амазон:pipi:

Има ли некој порачувано дигитален апарат од амазон? Знаете ли некој риселер кој праќа до Македонија?

Не се разбравме, ми треба риселер кој работи преку amazon.com а праќа во Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom