Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
cOEnFOQ.jpg

На вести во живо изјава кажаа спротивно а бидејќи сдс се непостојасни и некоординирани во ставовоите ништо чудно овој пат сугаревски да ја сменил изјавата.

Лажеш корнеш.

Ова до сеа све ОК, али тука више почињеш прилично наивно да звучиш. Симптоматично наивно, би рекол.

edit: Што била работата. Бре, се возбуди Con artist, за џабе. Ненамерно беше, тек сеа приметив дека твоето име стоеше по грешка како автор на цитатот. се преклопило со нешто што сум те цитирал. ОК и ја би се нервирал, лажни цитати се no-no на форум.
Нема нишо симптоматично. Реков дека ме интересира начинот на кој се изведува тоа, пошто благе везе немам. Ако знаеш би сакал да ми одговориш.

Ако некој гласал во земјава, а требало да гласа надвор (не се пријавил) и обратно, не гласал двапати. Не е фантом. А за други да гласаат место него, имаше текст од Сарма мислам колку илјадници оперативци треба за тоа и скоро во сите варијанти е физички невозможно. Како што беше повеќе пати кажано овде, некој од партиските или невладините набљудувачи ќе забележи толку луѓе.

И Миле никад не влезе во вреќите, он само прашуваше дали и како може да влезе во вреќите.

Исто така оневозможуваме едно лице да биде помилувано за повеќе кривични дела.
http://www.plusinfo.mk/vest/62710/s...lcite-od-vmro-dpmne-mora-da-odgovaraat-video-
па прво Верушевски е повеќе пати амнестиран и аболициран ... од Бранко за становите, пак од Бранко за прислушкувањето, сега од Кејт му е трета среќа :D

.

И Миле никад не влезе во вреќите, он само прашуваше дали и како може да влезе во вреќите.

Вреќите беа со лични карти од луѓе кои аплицирале за лични карти непосредно пред избори(ги посетил некој фин човек дома), но немало време да се достават.

Партиските луѓе прават анализа кои од тие лица би гласал за Миле и комп. и демек да ги извадиме чичните карти, да им ги однесиме на луѓето дирекно и да гласаат. иначе ќе го пропуштеа гласањето бидејќи аплицирале за лична карта неколку дена пред избори.

Вреќите беа со лични карти од луѓе кои аплицирале за лични карти непосредно пред избори(ги посетил некој фин човек дома), но немало време да се достават.

Партиските луѓе прават анализа кои од тие лица би гласал за Миле и комп. и демек да ги извадиме чичните карти, да им ги однесиме на луѓето дирекно и да гласаат. иначе ќе го пропуштеа гласањето бидејќи аплицирале за лична карта неколку дена пред избори.
за тие од Пустец не треба една вреќа, доволна е и една кеса од Рамстор..:cool:.

може да се други луже со исто име и презиме, тој самиот преку ЕМБГ ќе си провери... ако не знае не го бива ни да гласа..
б.т.в., ЕВЕ малку сваровски судство ама од времето на СДСМ, 2005 се тужбите
http://www.libertas.mk/so-pomosh-na-drzhavni-institutsii-im-ukrale-imot-od-milion-evra/
Не се други луѓе со исто име и презиме, на таа адреса освен старецот никој друг не живеел изминативе 25 години, наведените лица си гласаат на две места а старецот е од оние кои не се замараат многу, но не се грижи јас пријавив.

Што бара сјо во централен регистар и кој им дал налог освен ако не е фалсификат
Пак ли ќе се прават бурлески како пред уставен

Што бара сјо во централен регистар и кој им дал налог освен ако не е фалсификат
Пак ли ќе се прават бурлески како пред уставен
Фалсификат е гарант, уживај утре Стефчо Гром ќе ја разоткрие бурлеската и спонтано од Прилеп ќе дојдат да го бранат ЦРМ

Фалсификат е гарант, уживај утре Стефчо Гром ќе ја разоткрие бурлеската и спонтано од Прилеп ќе дојдат да го бранат ЦРМ
Утре ќе има пукање,ќе видиш

Утре ќе има пукање,ќе видиш
Ако имаш такви информации пријави во Полиција, а јас за секој случај ќе направам принт скрин на твојата порака

илија димовски на телма "снимките се сечени лепени монтирани"

е од вакви сме банана држава

Ако имаш такви информации пријави во Полиција, а јас за секој случај ќе направам принт скрин на твојата порака
А и зошто би имало кога од неуставното сјо за џабе се паркирале пред центален и чекаат влез кога се е во електронска форма и се што не треба треба да се знае е уништено со пристап од серверот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom