Лажеш корнеш.На вести во живо изјава кажаа спротивно а бидејќи сдс се непостојасни и некоординирани во ставовоите ништо чудно овој пат сугаревски да ја сменил изјавата.
Нема нишо симптоматично. Реков дека ме интересира начинот на кој се изведува тоа, пошто благе везе немам. Ако знаеш би сакал да ми одговориш.Ова до сеа све ОК, али тука више почињеш прилично наивно да звучиш. Симптоматично наивно, би рекол.
edit: Што била работата. Бре, се возбуди Con artist, за џабе. Ненамерно беше, тек сеа приметив дека твоето име стоеше по грешка како автор на цитатот. се преклопило со нешто што сум те цитирал. ОК и ја би се нервирал, лажни цитати се no-no на форум.
па прво Верушевски е повеќе пати амнестиран и аболициран ... од Бранко за становите, пак од Бранко за прислушкувањето, сега од Кејт му е трета среќаИсто така оневозможуваме едно лице да биде помилувано за повеќе кривични дела.
http://www.plusinfo.mk/vest/62710/sugareski-barame-izmeni-na-zakonot-za-pomiluvanje-kriminalcite-od-vmro-dpmne-mora-da-odgovaraat-video-
Вреќите беа со лични карти од луѓе кои аплицирале за лични карти непосредно пред избори(ги посетил некој фин човек дома), но немало време да се достават..
И Миле никад не влезе во вреќите, он само прашуваше дали и како може да влезе во вреќите.
за тие од Пустец не треба една вреќа, доволна е и една кеса од Рамстор...Вреќите беа со лични карти од луѓе кои аплицирале за лични карти непосредно пред избори(ги посетил некој фин човек дома), но немало време да се достават.
Партиските луѓе прават анализа кои од тие лица би гласал за Миле и комп. и демек да ги извадиме чичните карти, да им ги однесиме на луѓето дирекно и да гласаат. иначе ќе го пропуштеа гласањето бидејќи аплицирале за лична карта неколку дена пред избори.
Не се други луѓе со исто име и презиме, на таа адреса освен старецот никој друг не живеел изминативе 25 години, наведените лица си гласаат на две места а старецот е од оние кои не се замараат многу, но не се грижи јас пријавив.може да се други луже со исто име и презиме, тој самиот преку ЕМБГ ќе си провери... ако не знае не го бива ни да гласа..
б.т.в., ЕВЕ малку сваровски судство ама од времето на СДСМ, 2005 се тужбите
http://www.libertas.mk/so-pomosh-na-drzhavni-institutsii-im-ukrale-imot-od-milion-evra/
Фалсификат е гарант, уживај утре Стефчо Гром ќе ја разоткрие бурлеската и спонтано од Прилеп ќе дојдат да го бранат ЦРМШто бара сјо во централен регистар и кој им дал налог освен ако не е фалсификат
Пак ли ќе се прават бурлески како пред уставен
Утре ќе има пукање,ќе видишФалсификат е гарант, уживај утре Стефчо Гром ќе ја разоткрие бурлеската и спонтано од Прилеп ќе дојдат да го бранат ЦРМ
Ако имаш такви информации пријави во Полиција, а јас за секој случај ќе направам принт скрин на твојата поракаУтре ќе има пукање,ќе видиш
А и зошто би имало кога од неуставното сјо за џабе се паркирале пред центален и чекаат влез кога се е во електронска форма и се што не треба треба да се знае е уништено со пристап од серверотАко имаш такви информации пријави во Полиција, а јас за секој случај ќе направам принт скрин на твојата порака