’Ајде пијај!’

• Креатор на темата Креатор на темата Gogi-ManUtd
  • Време на започнување Време на започнување
Алкохолот е многу лоша работа...уште полоша работа е мали пишловци кај се мајтапат со постар човек. Замислете така на некој од вашите татковци да се случи тоа, и на јутуб да го извадат...

Ме боли цеф срамота не срамота,важно си се насмеав.:back:

Најискрено мислење.

Општата закоченост што владее е неверојатна. 2ца рекоа дека е за страм, одма цел форум се согласува.
А, до вчера бараа низ jewtube вакви видеа да се посмеат.

Јас не го ни гледав видеото.

Алкохолот е многу лоша работа...уште полоша работа е мали пишловци кај се мајтапат со постар човек. Замислете така на некој од вашите татковци да се случи тоа, и на јутуб да го извадат...

Ни прво ни последно такво видео инаку како што кажуваш некој од вашите татковци ако биде поставен ... ако незнае да се одржи и дупка да се направи како старчево погоре нека го снимаат многу ми е гајле.

Ауууу многу моралисти на форумов. xD

Ни прво ни последно такво видео инаку како што кажуваш некој од вашите татковци ако биде поставен ... ако незнае да се одржи и дупка да се направи како старчево погоре нека го снимаат многу ми е гајле.
Хммм... нема баш да е така.
Како и да е, клипот воопшто не е смешен, а уште побанални се цикливите дечкурлии.Не за секој е технологија.

Ејгиди, како падна, ова можеше на место да остани бе. Потрес на мозокот а и можеше шишето да го гтне. Запеза е, толку да си очукан значи ..

Па не ми е срам!:uvo:...Инаку речиси сите од околината се зафркаваат со овој човек,па ич не ми срам!
Речиси сите... а со што е Драги покус од нас? Тоа дека нема колку сите останати кои сме просечни? Точно е дека е пијаница и пример за нечовек во оглед на тоа како се однесува со синовите, но за видеово ќе ти кажам дека ми е СРАМ што е снимено кај нас.

Ако само кретенот од видеото знае што е ТАТКО и што значи тоа :nerv:

Ами кајнас има еден ненормален,ако поминеш од фонтана и не се напиеш вода со камења не мава,па ние го заебаваме по цели денови.Ххахахаха се изнасмеав

За грев....ама јас се насмеав.КОНЕЧНО!!!!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom