’Ајде пијај!’

• Креатор на темата Креатор на темата Gogi-ManUtd
  • Време на започнување Време на започнување
Греота човекот, да престанам со пиење јас оти да не си играат стапот дечиња со мене така кога ќе остарам:nesum:

Бидејќи клипот е ставен во чек дис аут нормално е да не поттикне на смеење и сеир. Меѓутоа не е нормално на што се децата почнаа да се смеат. Добро, децата не се криви, криви се возрасните што дозволија вистинската детска смешка да им ја заменат со вакви жални работи. А кога дојде ред да се смеат на жални работи, тогаш утре не дај боже ако сретнат на улица таков човек да моли за помош, тие ќе му се смеат, мислејќи дека тоа е смешно.

Како прво јас не сум крив што човекот си дошол до таква пропаст...Како второ ќејф ни беше па го снимавме...и како трето мене не ми е гајле што вие викате како не ми е срам,ова-она...Позз:helou:

хахахахахахахах гајле ми е колку е неморално... се пресмеав !!! хахахахахаха :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

најголема глупост е видеово!па овие од таратур одма се залетаа! :tapp::tapp::tapp:

Ајде бее,за една пијаница плачете

Мој или на децата проблем што типот пие... ЗОШТО пие? Зошто не го искорени тоа од него! Доста му се фрлате на малиот. Гарантирам дека кога падна човекот барем 90% од сите вас се насмеаа.

Абе еден куп моралисти на форумов, што да ти расправам. Го заебавале пијаниот и му се смееле. Ако веќе се правите толку паметни јас повеќе би ги жалел тие што трпат секојдневно од насилните пијаници, така да си заслужиле и некоја заебанција на нивна сметка. И пред да почнете да замарате да ви кажам дека и јас сум бајаги по алкохолот и секако дека беше смешно кога се преврте пијаницата. :)

ајде бе нетуку правете се паметни.какви само видеа има на форумов за ова се буните ццццц:uvo:

ХАХАХА закон е клипчево 10 пати го гледав и уште не ми е здосадено :vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2: падан како покосен :pos2::pos2::pos2:

Ич не ми беше смешно ова, да имав 10-11 години можеби ќе се насмеев малу, ама жално е за човеков, никогаш не би се смеела за нечии трагедии.
Но уште пожално е што снимателов се фали со неговото дело.
Важно пред 2 години било снимано, така да му се простува:nesvest:

Не да ги оправдувам дечурланата што го снимиле ама вие ова го направите кој знае каква трагедија :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom