Мене ме интересира „вистинскиот“ капацитет на уредиве. Малку апстрактни единици користат, 2.5 Л, 3.5 Л... нема храната во литри да ја мерам а и оние што имаат назначено кг, 0.8, 1 или 1.2 кг или 4, 5 или 6 порции се сомневам по која методологија ги пресметуваат овие бројки. Има ли некој real-life референца кој апарат за колкумина отприлика врши работа (за едно готвење)?
Што готвите во air fryer?
Јас лично го користам за теста оние полуготови што се, компир. Друго што би можела?
Пробав месо ама многу суво излезе.
Го имам скоро година ама не гледам некој бенефит.
Што готвите во air fryer?
Јас лично го користам за теста оние полуготови што се, компир. Друго што би можела?
Пробав месо ама многу суво излезе.
Го имам скоро година ама не гледам некој бенефит.
Го немам долго време, претежно го користам и јас за помфрит ама риба пробав пред некој ден (ослич исечен на парчиња) и баш добро испадна - не беше воопшто сув напротив сочен убав
царска работа е ер фраеров. И тоа оној на топ шоп, ме изненади колку добро спрема јадење и тоа све меко фино. Само треба помали парчиња и да не се полни, едно на друго да не ставате унатре. Така ништо нема да биде од готвењето. Што помалце содржина внатре тоа боље испаѓа.
Го немам долго време, претежно го користам и јас за помфрит ама риба пробав пред некој ден (ослич исечен на парчиња) и баш добро испадна - не беше воопшто сув напротив сочен убав
Што готвите во air fryer?
Јас лично го користам за теста оние полуготови што се, компир. Друго што би можела?
Пробав месо ама многу суво излезе.
Го имам скоро година ама не гледам некој бенефит.
малку маслинов зејти треба, не само на месо туку и на модри патлиџани, тиквици...
инаку 100% без масло само РЕШ, крцкаво, ама ПОскапо е, ЗАБИТЕ СТРАДААТ
ако купуваш од оној замрзнат по 2 кила шо е, нормално дека е сув пошто е чкљ месото. Замрзнат 2 години, не можеш ништо да очекуваш освен конци. Припреми свеж стек и ќе видиш дека нема да е сув.
generalno bi bile poskapi pomoderni rerni - osven greackiot element imas i ventilator/fan, da napravi poednakva temperatura vo rernata
so pobrza cirkulacija na vozduhot. (na angliski mislam se fan driven, induced fan oven, ili taka nesto)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.