Адријана Лима била девица?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Гедалајф, фолкс.

Невина или виновна, никој од нас нема да ја ебе, никогаш. Нити да и се приближи.
А на жените стравот им го разбирам...незнам зошто мажите го напаѓаат со лепење етикети ова фино, мило, прекрасно суштество :pipi: Каде отиде довербата? Каде е љубовта? Зар зборот не и вреди ништо ако е позната и најубава?!?!?!

LEAVE ADRIANAAAAAA ALOOOOOONEEEEEEEE

Aaaa да да девица!Ама у пупак!Нека брише тамо!Јарич и се качува ко дете на цреша!:drk:

отсекогаш она тврдеше дека е девица, лани дури од некои списание беше прогласена за најпозната и најубава девица во светот:pipi:

пиши на google - wordl's most famous virgin да видиш што ќе ти излезе:)
Богородица !?

Шегата настрана.... девица мај ес, богзнае колку пати е и анално дефлорирана :pipi:

Гедалајф, фолкс.

Невина или виновна, никој од нас нема да ја ебе, никогаш. Нити да и се приближи.

А на жените стравот им го разбирам...незнам зошто мажите го напаѓаат со лепење етикети ова фино, мило, прекрасно суштество :pipi: Каде отиде довербата? Каде е љубовта? Зар зборот не и вреди ништо ако е позната и најубава?!?!?!

LEAVE ADRIANAAAAAA ALOOOOOONEEEEEEEE

Зборувај за себе. :@

Адријана нусе мое, ајде дојди да те земам бегалка, имам стан, и уште еден и уште еден и секоја кола која што ќе ја посакам, и голем арсенал на оружје и милиони долари и да, до 34тата мисија сум на GTA IV!

Океј, ме заинтересира пристапот.

Зошто не би можела да е девица? Ќе сакаат ли тие што мислат дека е пуштена во промет, да кажат од каде го заклучиле тоа и го тврдат? :)

Зборувај за себе. :@

Адријана нусе мое, ајде дојди да те земам бегалка, имам стан, и уште еден и уште еден и секоја кола која што ќе ја посакам, и голем арсенал на оружје и милиони долари и да, до 34тата мисија сум на GTA IV!
НЕ МОЗЕ !

Ти си против пушењето, а она инаку не дава :pipi:

Дали виде нешто друго освен на плажа што можеш да видиш? Незнам мене сликите не ми се некои перверзни или слично па за да некој религиозен човек ги запали или слично....
ама ти стварно не сваќаш некои работи:pos2:
калуѓерка ги се сликала за викторија сикрет:pos2:
значи според тебе треба да ги покаже гениталиите па за да направи калуѓерски престап:pos2:
ме насмеа до коска:helou:

ама ти стварно не сваќаш некои работи:pos2:
калуѓерка ги се сликала за викторија сикрет:pos2:
значи според тебе треба да ги покаже гениталиите па за да направи калуѓерски престап:pos2:
ме насмеа до коска:helou:

Аха.

Значи, на 20 години на пример, или си штука или калуѓерка?

Аха.

Значи, на 20 години на пример, или си штука или калуѓерка?
Не, на 20 години на пример, кога си супермодел - или си штука, или си уште поголема штука.

Самиот наслов си кажува се: Адриана Лима БИЛА девица:) Тоа не значи дека сеуште е.:pos: Инаку ако е вистина, да сум и дечко не би ја чекал до брак, нека крши глава. Ако можам неа да ја имам, можам и други слични на неа кои нема да тераат поштеност до брак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom