Адријана Лима била девица?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Не, на 20 години на пример, кога си супермодел - или си штука, или си уште поголема штука.

Не дека не е така, и јас мислам така, мислам и јас гледам тв и знам се за манекените и моделите сите се ебат ко луди ко да се на биг брадр .поздрав:back:

Адријана и слика од пичката да ви прати не би верувале, па шо сум запнал јас да ве уверувам дека постојат исклучоци кои го потврдуваат "правилото", или по хард-пациент-кор да правам социо и психоанализи, кога нема да вредат :)

АДРИЈАНА МА ШТУКО; СРАМ ДА ТИ Е, НЕ ЛАЖЕШ НАС!!!!!!!!
ИСТА СИ КО БРИТНИ, ВАМПИРКЕ ЕДНА!!!!!

Ете, бацив хејт, доста ми е од темава.

колку сака дневно нека чита библија,
ама ако го покажува телото во јавност,
не е рилигиозна колку што се преставува:nenene:

Не могуѓе...:toe: толку убаа а девица...:tapp:

епа убаво си го напишал името на темава-БИЛА девица-оооодамна била,не верувам дека уште е
али ако е стварно алал да и е како издржала

Богородица !?

Шегата настрана.... девица мај ес, богзнае колку пати е и анално дефлорирана :pipi:
Од кога дефлорирањето стана повеќекратно?!

Лив Адријана Алоун!!!!!!!!!!

Не се знае за вагинално, ама анално... пфффф, get real. Ако не и е анусот напраен ко јапанското знаме....:icon_roll
flag_japan.jpg

ако лаже - срам да и е шо лаже
ако не лаже - срам да и е на 27 години девица

Можеби е невина....ако праела операција! Не можам луѓе интелектот неми дава да веувам во ова!

:oftopic:
се онадила некоја циганка и утредента се покајала па отишла на доктор да ја сошие
докторов и рекол како бе не зезај што ти е и сл
а оваа морам докторе ке ме обесат инаку
и ја сошил докторов се убаво
и по некое време оваа пак се онадила и пак отишла
докторов и рекол ок ама ова последен пат
по некое време пак се онадила и пак отишла и докторов и рекол
а да ти ставам јас тебе патент?

Ако Адријана Лима е девица...тогаш јас сум Лазар Бараков...

Последен пат коа проверив уште беше девица.:) Аххх да ми дојде оваааа.....Чаршафот на yuotube ќе го стаам.

...ако је..браос!!:pipi: Ама шо нималце не веруам, ма ајде секоја денес за да постигне нешто мора да легне со некого, а не уште да има толкав публицитет и успех со само соблакање по долна облека. Мора некогаш да легнала ама ете за да ни стане још поинтересна кажува дек је девица. Јаооо каква фантазија за машките =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom