Адријана Лима била девица?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Девица мај ес. Само незнам зошто би го правела ова за добивање на уште поголем публицитет кога и така оптшо познато е дека пола од машката популација дрка на нејзе во моментов.

Да бе, ако е баба машка, и Лима е девица.
Добро, додуша си прај публицитет со ваквите неиздржани изјави, затоа што ќе ја има по весници, списанија.

Јас сум за да покренеме една иницијатива.
Јавно да се покаже чаршафот од првата брачна ноќ, па да видиме тогаш дали има црвенко или не :pos2:

можеби била девица ама сега дека е неверувам... иначе информацииве се стари а плус е и верена за балканец па сега видете :toe: + не ни сакам да ширам шпекулации додека сам не се уверам :)

Ако е невина, не значи дека не е курва. А не значи и дека е курва, ама сепак...

Не дека ова се карактерни особини на една курва, ама еден куп курвичиња кои се ебат у гз, голтаат, се лижат во групњаци и тн. - а сепак се „невини“ и се „чуваат“ за прва брачна ноќ. Уствари, не ми е јасно што кур мене (или некој друг) би ме засегнало тоа што Адријана Лима била невина.

Шо те скомати Лима курва да ја напраиш? :)))

*скомати=спопадна, сашчиса, потрефи :)

Teшко е за верување дека една од најубавите, а ако не и најубава девојка девојка во светот е девица.
А што правела во врските? Момците ја гледале само и свршавале на нејзината убавина :pipi: Колку романтично:icon_lol:
Веројатно практикува останати видови на секс, за вагинален ќе се почека.
Но е бразилка а тие се побожни многу. Така да може е точно ова. И Кака` бил невин до својата венчавка. :)

Еве неколку невини фотки :icon_lol:

Adriana-Lima--1_GQcover.jpg

qq.jpg

adriana-lima-gq-magazine-april.jpg

inez-and-vinoodh-adriana-lima-gq-magazine-april.jpg

Adriana_Lima.jpg

91710_f520.jpg

91705_f520.jpg

91719_f520.jpg

31386_f520.jpg

AdrianaLima2.jpg

adriana_lima_sexy_16.jpg

...Сликиве на росоњерка зрачат со невиност...:)

Oх ох ох сликичкиве лезет значи.. мх мх мх.
Иначе дека е девица може дури и да е вистина. Не ми се веруваше, дур не побарав по нетов. Вака вика Тетка вики
Wikipedia напиша:
When she was younger, she studied to become a nun and often takes a Bible backstage to read.

Од една страна, баш би сакал да видам така секси калуѓерка... и да ја наведам на грев, а од друга страна, кој во здрав памет е толку побожен да зема да чита Библија бекстејџ:tapp:
Уф, сигурно едвај чека да дојде прва брачна ноќ. Ц ц ц, како ли успеала да издржи толку долго. Па ако почека уште малку би можела дури и да биде The 40 yearold virgin:uvo:

Teшко е за верување дека една од најубавите, а ако не и најубава девојка девојка во светот е девица.
А што правела во врските? Момците ја гледале само и свршавале на нејзината убавина :pipi: Колку романтично:icon_lol:
Веројатно практикува останати видови на секс, за вагинален ќе се почека.
Но е бразилка а тие се побожни многу. Така да може е точно ова. И Кака` бил невин до својата венчавка. :)

Еве неколку невини фотки :icon_lol: ..................

не се согласувам ама ич со тебе,посебно во делот за сликите.професија си е професија, таа од тие слики живее, тие слики ја направија она што е, тие слики ја направија Андријана Лима, да не беа тие никој нема да ја знаеше која и или па што е. така да не можеш да судиш чоек по слики ЈАСНО.... значи тие што се со ролки на сликите се калуѓерки, а тие по бикини или топлес се дрољи СРАМОТА

највеќе се сложувам со Ацид,
незначи дека ако хименот и е здрав, и дека другите дупки и се невини,
ова балканциве, мрсен народ сме,
тешко дека некој чека до венчавка

Море Марко Јарич а има распукано ѓоа ваквоа била невина :kesa::pos2: драпај си меот :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom