Адријана Лима била девица?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Гедалајф, фолкс.

Невина или виновна, никој од нас нема да ја ебе, никогаш. Нити да и се приближи.
А на жените стравот им го разбирам...незнам зошто мажите го напаѓаат со лепење етикети ова фино, мило, прекрасно суштество :pipi: Каде отиде довербата? Каде е љубовта? Зар зборот не и вреди ништо ако е позната и најубава?!?!?!

LEAVE ADRIANAAAAAA ALOOOOOONEEEEEEEE

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Aaaa да да девица!Ама у пупак!Нека брише тамо!Јарич и се качува ко дете на цреша!:drk:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
отсекогаш она тврдеше дека е девица, лани дури од некои списание беше прогласена за најпозната и најубава девица во светот:pipi:

пиши на google - wordl's most famous virgin да видиш што ќе ти излезе:)
Богородица !?

Шегата настрана.... девица мај ес, богзнае колку пати е и анално дефлорирана :pipi:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Гедалајф, фолкс.

Невина или виновна, никој од нас нема да ја ебе, никогаш. Нити да и се приближи.

А на жените стравот им го разбирам...незнам зошто мажите го напаѓаат со лепење етикети ова фино, мило, прекрасно суштество :pipi: Каде отиде довербата? Каде е љубовта? Зар зборот не и вреди ништо ако е позната и најубава?!?!?!

LEAVE ADRIANAAAAAA ALOOOOOONEEEEEEEE
Зборувај за себе. :mad:

Адријана нусе мое, ајде дојди да те земам бегалка, имам стан, и уште еден и уште еден и секоја кола која што ќе ја посакам, и голем арсенал на оружје и милиони долари и да, до 34тата мисија сум на GTA IV!

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Океј, ме заинтересира пристапот.

Зошто не би можела да е девица? Ќе сакаат ли тие што мислат дека е пуштена во промет, да кажат од каде го заклучиле тоа и го тврдат? :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Зборувај за себе. :mad:

Адријана нусе мое, ајде дојди да те земам бегалка, имам стан, и уште еден и уште еден и секоја кола која што ќе ја посакам, и голем арсенал на оружје и милиони долари и да, до 34тата мисија сум на GTA IV!
НЕ МОЗЕ !

Ти си против пушењето, а она инаку не дава :pipi:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Aндријана Лима - Невина сум жими децата :pos:

C

cige

Гостин
Дали виде нешто друго освен на плажа што можеш да видиш? Незнам мене сликите не ми се некои перверзни или слично па за да некој религиозен човек ги запали или слично....
ама ти стварно не сваќаш некои работи:pos2:
калуѓерка ги се сликала за викторија сикрет:pos2:
значи според тебе треба да ги покаже гениталиите па за да направи калуѓерски престап:pos2:
ме насмеа до коска:helou:

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
ама ти стварно не сваќаш некои работи:pos2:
калуѓерка ги се сликала за викторија сикрет:pos2:
значи според тебе треба да ги покаже гениталиите па за да направи калуѓерски престап:pos2:
ме насмеа до коска:helou:
Аха.

Значи, на 20 години на пример, или си штука или калуѓерка?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.454
Аха.

Значи, на 20 години на пример, или си штука или калуѓерка?
Не, на 20 години на пример, кога си супермодел - или си штука, или си уште поголема штука.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Самиот наслов си кажува се: Адриана Лима БИЛА девица:) Тоа не значи дека сеуште е.:pos: Инаку ако е вистина, да сум и дечко не би ја чекал до брак, нека крши глава. Ако можам неа да ја имам, можам и други слични на неа кои нема да тераат поштеност до брак.

Kajgana Shop

На врв Bottom