A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
има ли некој свежа информација или шпекулација колку се планира да биде доплатата за спорт клуб каналите ако ја имаа воопшто и дали е една претплата за два ресивери или мораш секој посебно ако сакаш на двата да ги гледаш како беше слукајот кога беше ХБО позз

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Телевизија која можете да ја контролирате!

Снимање, паузирање и потсетник

Отсега ви е достапна новата и надградена верзија на софтверот на Вашиот BoomTV приемник која ќе ви овозможи уште поголемо уживање со Вашата омилена телевизија.
...
Новата верзија ќе Ви понуди повеќе погодности и нови функционалности како паузирање и снимање на програмата, а ќе може и да ве потсети, на пример дека набргу започнува Вашата омилена серија.

За да можете да ги користите новите функционалности на boom!tv треба да направите надградба на софтверот.
Како да направите надградба на софтверот, можете да погледнете тука http://bit.ly/i7BxkP

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Ќе уклучите по еден стик и ќе снимате на раат, ете и бум го воведе тоа.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Колку треба да е минимум усбто? И пробај некој со хард диск на усб?

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Курвинска работа.Кога ќе го извадиш Усб-то мораш формат да му правиш (не го отвора).Така да се брише све што си снимал.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Дали некој пробал со помало УСБ од 4 гига, сакам да пробам од 2 гига.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
абе брат јас мислам дека мозе кога ке се наполни тогас треба да исклуци само или да се појави на телевизорот некоја порака.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
почна нешто да се шушка дека цената за спорт клуб каналите на бум тв ке бидела од 100-150 максимум дали има некој информација за тоа дали воопшто ке има допплата и колку ке биди ако има нешто разбрано позззз

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Да им се мочам во софтверот.На едниот ресивер,денот кога требаше да се инсталира новиот софтвер,почна нешто да инсталира и си е..а мајката.Сега само трепка зелената диода (брзо) и чекај колку сакаш - не се пали.Овие гомна под гаранција се или ќе треба сега да го плаќам?Еден ми спомна дека највероватно ќе треба да го платам - 100 евра OMG!!!.

Ај ако знае некој нека пише.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Исклучиго од струја 5 мин и вклучиго пак, ако трепка остави повеќе време може и пола сат да се апдејтува.

Член од
14 април 2010
Мислења
75
Поени од реакции
17
Кај мене неколку минути траеше надградбата на софтверот, немав проблеми во врска со тоа. И вчера снимав 2 емисии од Discovery Channel и сакам да ги гледам на лаптоп, но бара да се форматира USB-то кога ќе го вклучам на лаптоп. Дали постои некој начин со кој ќе можам да влезам во USB-то без да го форматирам и да си ги копирам емисиите во лаптоп? Пробав со програми за Data Recovery, но неуспешно. Ми ги наога дури и постарите фајлови (од пред неколку месеци што ги имам избришано од USB), но овие од boomTV не ги наоѓа :/

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
791
Да им се мочам во софтверот.На едниот ресивер,денот кога требаше да се инсталира новиот софтвер,почна нешто да инсталира и си е..а мајката.Сега само трепка зелената диода (брзо) и чекај колку сакаш - не се пали.Овие гомна под гаранција се или ќе треба сега да го плаќам?Еден ми спомна дека највероватно ќе треба да го платам - 100 евра OMG!!!.

Ај ако знае некој нека пише.
Слободно појди во продажен салон и бесплатно ке ти го заменат претходно само јави се на 181.До сега два или три боом премници ги имам заменето и немам платено ни денар.

Kajgana Shop

На врв Bottom