T
The Cryptkeeper
Гостин
Основниот пакет у глобала. 10 канали дали вредат.А што уствари не е квалитетно ?
Основниот пакет у глобала. 10 канали дали вредат.А што уствари не е квалитетно ?
Што вреди во Македонија?Основниот пакет у глобала. 10 канали дали вредат.
Затоа треба да има избор а не по еден канал од секој вид. Си знаат они кои вредат не за џабе ги ставаат у дополнителни пакети али тоа само кај нас го има. Ти не ме разбра очигледно.Што вреди во Македонија?
Ако гледаме по тоа кои вредат кои не вредат ретко некој да ги задоволи нашите вкусови(а богами ни се различни).
Затоа треба да има избор а не по еден канал од секој вид. Си знаат они кои вредат не за џабе ги ставаат у дополнителни пакети али тоа само кај нас го има. Ти не ме разбра очигледно.
И мене не ми се верува, се` мислам дека се слободни овие канали што ги наброја :/Се согласувам да има избор. Што дека плаќаат за некои програми кога никој не ги гледа. Нека ги исклучат оние фок мокс АХН тв1000, а на нивно место нека ги стават ХБО, наместо да плаќаат 5 глупи филмски канали нека платат за 2. Сигурен сум дека ќе зголемат продажба. наместо Б92, ББС, СНН, екстрим спорт нека бидат до крај спорт клуб без доплата сигурен сум дека продаѓбата ќе им се зголеми над 60% минимум.
Али се се прашувам дали стварно ги плаќаат сите програми.
Ти па како ги браниш како да си вработен за ONE (можеби и си). И не е само за спорт, освен наште македонски и дисковери другите програми за мене се небитни толку.Што му се запнате на Боом, ако ви се гледа спорт земете дримбох решен проблем.
Ниту еден од тие канали не се слободни.До пред 6 месеци ако не и повеке можеа да се следат со најобичен сателитски ресивер додека сега освен со Дрим бокс и кард шеринг не можат да се следат.А инаку се согласувам би требало да останат во основниот пакет а не да се доплаќа за нив по 300 денари за секој ресивер посебно како што беше случај со ХБО каналите на кои јас бев претплатник.Уште еднаш ке додадам не се фер без никаква најава ги исклучија истите.И мене не ми се верува, се` мислам дека се слободни овие канали што ги наброја :/
Дефинирај добри канали ??Основниот пакет у глобала. 10 канали дали вредат.
Затоа треба да има избор а не по еден канал од секој вид. Си знаат они кои вредат не за џабе ги ставаат у дополнителни пакети али тоа само кај нас го има. Ти не ме разбра очигледно.
http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/paketi/osnovni.asp и нема некоја голема разлика од МАКС ТВ Хрватска и овие нашите оператори, незнам зошто се буните, али тоа е секаде така низ овој регион, ништо повеќе не гледаат ниту Србите, ниту Хрватите, тие за нивните телевизии плаќаат како што се Арена Спорт и Спорт Клуб.Дефинирај добри канали ??
Ако за тебе се добри само филмските канали кои не даваат филмови пред 2008 година, за некој друг тоа се МРТВ и Алсат. Мора на сите да им се задоволат вкусовите во основниот пакет, тоа дека неможеш да си дозволиш дополнителните е веќе друга приказна.
Инаку од технички аспект и моменталната понуда во односот на цената и во споредба со другите оператори, тоа што го добиваш за таа цена е одлично. Добра слика, покриеност и ексклузивни канали за таа основна цена.
и уште да ги остават СПОРТ КЛУБ каналите без доплата за да не бидат првите каде што се емитуваат овие канали а да се наплатува посебно се ке има вака ако се 300 ден а некој кабелски кај нас се пуштени без доплата тогаш ке биди стварно мн неубаво од нивна страна во време кога се борат да бидат лидери на пазаротДефинирај добри канали ??
Ако за тебе се добри само филмските канали кои не даваат филмови пред 2008 година, за некој друг тоа се МРТВ и Алсат. Мора на сите да им се задоволат вкусовите во основниот пакет, тоа дека неможеш да си дозволиш дополнителните е веќе друга приказна.
Инаку од технички аспект и моменталната понуда во односот на цената и во споредба со другите оператори, тоа што го добиваш за таа цена е одлично. Добра слика, покриеност и ексклузивни канали за таа основна цена.
Другар јас имам Dreambox со преку 3000 канали, Boom TV го земав за во викендица. Не тропај глупости, зборев објективно ало! Основниот пакет е никаков за тие пари али ти гарант си вработен у One па дрвиш тука маркетинг или си просечен балканец шо сака да гледа шунд.Дефинирај добри канали ??