A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Слободно појди во продажен салон и бесплатно ке ти го заменат претходно само јави се на 181.До сега два или три боом премници ги имам заменето и немам платено ни денар.
Ми олесна ....

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Како сте задоволни од новиот софтвер на Бум ТВ.Пред се ме интересира до колку часа може да снимате?Барем кај мене тоа е доста слабо,со 4Гб УСБ можам да снимам само до 2,5 часа што е доста слабо.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
што е со цената за спорт клуб каналите дали некој знае нешто да претпоставува колку ке биди се знае дека немало да биди 300 денари ако е тоцно од 100-150 денари се претпоставува

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Како сте задоволни од новиот софтвер на Бум ТВ.Пред се ме интересира до колку часа може да снимате?Барем кај мене тоа е доста слабо,со 4Гб УСБ можам да снимам само до 2,5 часа што е доста слабо.
И јас сакав истото да го прашам. Вчера онака пробно снимив 2 минути и од 87% фри спејс ми дојде на 71% фри спејс, а усб-то ми е 2 гига. Викам можно ли е ова? Идам во подесувања, нема никаква опција за ова?
Сакам цела утакмица да си снимам.

Ениуан???

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
некој нешто дали знае за спорт клуб каналите за претплатата дали ке ја има или нема да ја има тргната е од нивната веб страна рекламата за премиер лига и за дали оваа можеби значи нешто нека пиши ако знај некој нешто позззз

--- надополнето ---

има ли некаква информација од 181 нивниот центар за корисници ???????

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
стрпи се, ко ќе дојди за плаќање ќе те известат не се секирај.

T

The Cryptkeeper

Гостин
Да? Јас купив од 4гб специјално за нба утакмици и гледам вчера само прво полувреме се снимило. Ептен се изнервирав, за џабе парите. Ќе пробам уште еднаш и ќе пишам, не ми се верува толку малце да снима, може нешто не бил добро форматиран.

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Знаејќи дека НБА утакмиците траат по 2-2.5 саата, а начинот на компресија е сигурно некој поголем тогаш стави 8 или 16 гига стик.
Или едноставно усб ХДД што доаѓа со надворешно напојување, тогаш не ќе имаш никаков проблем со повеќе саатно снимање.

T

The Cryptkeeper

Гостин
Да де али еден од членовите горе изјави дека снима до 2.5 па ради тоа реков.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Зошто од време на време ми се случува да ми дава дека е слаб сигналот на антената, а антената не е мрдната и морам да правам фабрички ресет на приемникот? Кога ќе направам фабрички ресет нема проблем со приемот, ама скоро секој ден зафркава така. Нешто е до новиот софтвер или отсекогаш вакви проблеми правеле приемниците? Јас го земав пред 5-6 дена и од техничка поддршка ме убедуваат дека било до новиот софтвер, ама некако ми личи како да им се фалични приемниците па не сакаат да ги заменат :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ај некој на пм/профил или сл да ми даде краток брифинг... зошто неможам да стопирам т.е паузирам програма (денес земав бум) и некои совети + ако имате

Член од
14 април 2010
Мислења
75
Поени од реакции
17
Ај некој на пм/профил или сл да ми даде краток брифинг... зошто неможам да стопирам т.е паузирам програма (денес земав бум) и некои совети + ако имате
Нов софтвер на BoomTV и можност за паузирање, снимање и потсетник

Како до автоматско надградување на софтверот

Детално упатство за опциите паузирање, снимање, потсетник!

Член од
13 ноември 2009
Мислења
342
Поени од реакции
185
HBO

Decki,me interesira so stana so HBO kalanite,i kolku se doplakja za niv?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ич не се доплаќа, пошто нема таков пакет. Веќе не им се HBO во понудата. :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
имам проблем со боомот од оне ми вика дека картицката не е контактибилна со овој уред и земав му направив фабрицки ресет и сега пинот 1,2,3,4 се смени знае ли некој кој е фабрицкиот пин,и со е работава со картицката со казува така.

Kajgana Shop

На врв Bottom