A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.554
Поени од реакции
8.016
Џабе се надеваш Реал само у кафич ќе си ги гледаш!
како ќе гледа у кафич ако ниеден оператор ја нема Sport Klub Prime?
освен некако на сателит ако ја има на дримбокс

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
како ќе гледа у кафич ако ниеден оператор ја нема Sport Klub Prime?
освен некако на сателит ако ја има на дримбокс
Се најде еден кафич со сателитска, чути. Уште од 20:00 че се наседелиме за фудбал гледање. :facepalm:

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Ќе има ли пренос на некоја ТВ, освен на СК Прајм? Како се викаше таа програмата една турска беше, дали ќе ја има на таа денес?
За Барса Реал утакмицава.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.041
Поени од реакции
6.069
Ќе има ли пренос на некоја ТВ, освен на СК Прајм? Како се викаше таа програмата една турска беше, дали ќе ја има на таа денес?
За Барса Реал утакмицава.
StarTV. Број 93 мислам беше на црните рисивери.
Дали ќе ја има, не знам. Но, би требало со оглед на тоа дека го даваа првиот натпревар.

M

MrzaRules

Гостин
StarTV е на 72 број на црните рисивери, барем кај мене е таму, а како шо видов на нивната програма нема ништо за фудбалов.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
Близу ги намали цените.
Почитувани,
Со почеток од 3 септември 2012 година, телекомуникацискиот оператор „Близу“ воведе нови, пониски цени за пакетите со 3 услуги. За време на промотивниот период, новите корисници ќе можат да изберат еден од нивните омилени пакети за неверојатни цени, започнувајќи од 899 денари.
Пакетите вклучуваат дигитална телевизија до 120 канали, HD канали, неограничен интернет со брзина до 50 Mbps и фиксна телефонија без месечна претплата со вклучени бесплатни неограничени разговори во мрежата на „Близу“.
Со почит,
Близу ДООЕЛ Скопје

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Да знам, но дали ова важи за старите членови, и покрај тоа што не верувам

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
важи, ако ти е поминат или при крај договорот.нормално, ако го продолжиш на 2 год.

Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
Јас вчера се јавив во техничка подршка и се ми кажаа можете да се префрлите на поголем пакет три пати ги препрашав дали на новата цена од 1400 денари ќе бидам префрлен,да ќе бидете одговорија и појдов до наплатниот пункт во Ѓорче и таму господине можете да се префрлите ама не по промоцијата пошто веќе сум користел промоција од пред една година и сакааа да ме префрлат на 1700 ден.Поентата ми е крајна непрофесионалност и одвај чекам да ми помине договорот и да се откажам пошто ние постојаните корисници сме во подредена ситуација во компанијата и треба некој да се замисли во Близу кој зема плата таму и како допринесуваат да се изгубат корисници.

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Значи ако сега ние што веќе користиме услуги конкретно мислам на пакетот СМАРТ, кој кошташе 1300 денари по новите цени е 1100 денари дали значи дека ние што имаме договор на 1300 денари ке плакаме толку или ке плаќаме по ново 1100 денари, мислам по намалени цени.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Мислам дека со овој текст се става крај на дилемата:
„Близу“ воведе нови промотивни цени на пакетите со 3 услуги

Со почеток од 3 септември 2012 година, телекомуникацискиот оператор „Близу“ воведе нови, пониски цени за пакетите со 3 услуги.​

„За време на промотивниот период, новите корисници ќе можат да изберат еден од нивните омилени пакети за неверојатни цени, започнувајќи од 899 денари“ информираат од компанијата.

Воедно, „Близу“ го објавија и пуштањето на албанската синхронизација на каналот „Орландо Кидс“ и новиот канал „РТ Док“.

Каналот „Орландо Кидс“ е достапен за сите претплатници на дигиталната телевизија.

Каналот е наменет за деца над 3 години, и за претплатниците на „Близу“ досега беше достапна македонската синхронизација, а отсега гледачите ќе можат да уживаат во албанската верзија на овој канал.

Каналот „РТ Док“, пак e канал од англиско говорно подрачје, посветен на Русија, нејзината култура, традиција, природни убавини, како и нејзините социјални околности и воена историја.​

Член од
6 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
21
ejjj mnogu go tupat k.... gleam sea ima da doplatis 100 den mese4no za sport klub i sp.k + .. pi4ki se zimi se iam dvajca drugari isto plakame 1150 tamu kolku nz to4no a oni gi imaat tie dva kanali ja ne razlika e sto oni pred mene nekolku meseci imaat blizoo dali radi toa kojznae . ali ke probam kako sto re4e de4kono od kabel skroz da izvadam ke mu eam xD

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Во ЕКСТРА се-во-едно пакетот, вклучен е СК и СК+ или треба 100ка доплата?

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Во ЕКСТРА се-во-едно пакетот, вклучен е СК и СК+ или треба 100ка доплата?
Абе порано boomerang, Vh1, и двата за возрасни беа без глупости, т.е. беа во основниот пакет. Но кога дојде СК и СК+, тие горе четири и овие два се доплаќаат 99 денари.
ps: ќе ти кажат дека не се наплаќаат, туку си идат заедно, а врска нема

Kajgana Shop

На врв Bottom