M
MrzaRules
Гостин
ја бев пред 2 дена да платам...и прашав за Спорт Клуб...и таа таму ми рече дека нема да ги доплаќам ја..а шо паќет имаме поима немам...
Колку плаќаш месечно?ја бев пред 2 дена да платам...и прашав за Спорт Клуб...и таа таму ми рече дека нема да ги доплаќам ја..а шо паќет имаме поима немам...
месечно плаќам по 1150 со се интернетотКолку плаќаш месечно?
Или логирај се на страната да си провериш колку нет си потрошил во УСЛУГИ табот.
Најгоре треба да ти пишува
Пакети
Активен пакет: ПРЕМИУМ промоција*
*(ова е мојот пакет)
Најверојатно ти се урачунати и спортските канали, ако имаш тв, телефон и интернет од Близоо. Денеска кога плаќав ме известија дека автоматски ми е вклучен спорт пакетот. Инаку првично ми беше 1000 денари, со спорт 1100 денари (ако не зборам на телефон). Според вработените, Спорт пакетот може во секое време да се откаже.месечно плаќам по 1150 со се интернетот
не не..и претходно толку плаќав, инаку користам само интернет и телевизија од близу...и кога ја прашав таа таму шо ќе биде со СК каналите, ми одговори дека нема да ги доплаќам...Најверојатно ти се урачунати и спортските канали, ако имаш тв, телефон и интернет од Близоо. Денеска кога плаќав ме известија дека автоматски ми е вклучен спорт пакетот. Инаку првично ми беше 1000 денари, со спорт 1100 денари (ако не зборам на телефон). Според вработените, Спорт пакетот може во секое време да се откаже.
А ако одиш по мој памет, нема да зимаш тоталТВ, него ќе си земеш дримбокс со шеринг... И телефон имам пакет 8/unlimited + фиксен телефон за 600 денари месечно..хех, со кој памет, за 1050 денари јас имам аналогна и дигитална тв, интернет од 10мб и телефонија. ги покривам апсолутно сите мои потреби, ете со кој памет.ако одам со твој памет, ќе ме кошта тоа истото преку 2000ден.со кој памет.
Kako moze da se zeme ova,kaj go ima kolku e pocetna investicija itn???.....А ако одиш по мој памет, нема да зимаш тоталТВ, него ќе си земеш дримбокс со шеринг... И телефон имам пакет 8/unlimited + фиксен телефон за 600 денари месечно..
Сателитската и бесплатно си ги гледам премиум каналите... Можеш и за 60 евра ГОДИШНО да си ги глеаш и тоа без гајле (значи околу 5 евра месечно за 5000+ канали) ...Всушност, како и да ја гледаш ситуацијава, јас пак најевтино поминувам и најдобро од сите...
и? Уште мислите дека кабловска или IPTV е боља?
Почетна инвестиција сателитска антена + ресивер кој има можност за излез на интернет (Dreambox, Azbox, VU+ итн). Ако сакаш да гледаш плати си шеринг, ако не сакаш да платиш кисни по сателитски форуми, научи многу околу цела сателитска проблематика односно таму биди многу активен и можеби ќе добиеш гратис Ц-ЛинијаKako moze da se zeme ova,kaj go ima kolku e pocetna investicija itn???.....
No. Just..noПочетна инвестиција сателитска антена + ресивер кој има можност за излез на интернет (Dreambox, Azbox, VU+ итн). Ако сакаш да гледаш плати си шеринг, ако не сакаш да платиш кисни по сателитски форуми, научи многу околу цела сателитска проблематика односно таму биди многу активен и можеби ќе добиеш гратис Ц-Линија
Трета солуција, набави (купи) оригинал картичка од некој сателитски пакет (Sky, Cyfra, Tring) и менувај (шерувај) линии со друг кој има друга некоја картичка.
Ок може али другпат кога ќе бидам кај нив домаА зашто не се јавиш во нивниот call центар, или да појдеш во нивни салон ?
Мој предлог извади го од струја, и повторно стави го, ако неќе, јави се на: 089 011 011 или 02 613 3 613 или 02 2460-820