- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 1.537
- Поени од реакции
- 899
Nema Wireless tp-link-ov sto go davaat od one?Mozes i preku USB stikce do 40 metri da faka, kosta okolu 500 denari, samo treba pasword i da go instaliras mislam, i ke vrsi rabota.
Nema Wireless tp-link-ov sto go davaat od one?Mozes i preku USB stikce do 40 metri da faka, kosta okolu 500 denari, samo treba pasword i da go instaliras mislam, i ke vrsi rabota.
Ako e ruter, togas ima wireles, da bese modem ke mu trebase switcher, zatoa i rekov, da ne pusta 100 kabla vnatre, tolku i USB ke mu kosta.Nema Wireless tp-link-ov sto go davaat od one?
Pa da...posos poskap e mrezniot kabel...treba matematika da si napravi...ako go kosta 500-600 den podobro e usb da si zemeAko e ruter, togas ima wireles, da bese modem ke mu trebase switcher, zatoa i rekov, da ne pusta 100 kabla vnatre, tolku i USB ke mu kosta.
Зависи од телеком колку се тие слободно а знаејки сега со новиве нивни пакети изгледа ке причекаш .Јас чекав повеке од 4 месеци за да ме префрлат од Телеком на ОН НЕТ , братми за само 3 дена доби телефон а интернетот после 2 дена ,инаку ти се имат јавено од ОНЕ да си го земеш модемот ?Луѓе, колку се чека за да ми пуштат линија за телефон и адсл интернет?
Потпишав договор на 30април, ама сеуште не ми се јавија.
Не ми се јавија уште. А бидејќи договорот е потпишан, почнал ли да истекува?Зависи од телеком колку се тие слободно а знаејки сега со новиве нивни пакети изгледа ке причекаш .Јас чекав повеке од 4 месеци за да ме префрлат од Телеком на ОН НЕТ , братми за само 3 дена доби телефон а интернетот после 2 дена ,инаку ти се имат јавено од ОНЕ да си го земеш модемот ?
ДАНе ми се јавија уште. А бидејќи договорот е потпишан, почнал ли да истекува?
Прво ќе се јавам на 181(боље на 181 да се изначекам него во салон), ваљда ќе ми одговорат од информации.ДА
И јависе на 181 прашај до каде е работава или појди до Џон Кенеди дирекно во продажниот салон
Израдувај му се на самото пуштање на нетот, бидејќи стварно бааѓи време те задржале, јас да сум како тебе преку еден ден би одел.Само ако не ми е брзината 6mbps кога ќе ми го наместат интернетот, ќе ги напраам лом.
Уште чекам за да ми пуштат линија.