A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.537
Поени од реакции
899
Почни да симнуваш некој торент и види ја брзината, да не те зафркава спидтестот?
Se slagam so ova i slucajno da ne si ogranicen od centrala na 4MB? i toa da si proverish ili eventualno ruterot da ti e sjeban nesto...zs i takov slucaj imam naletano..pomala brzina radi defekten ruter...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Добро бе да сакам да видам минатиот месец колку сум потрошил лимит? Едноставно е невозможно а?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.256
Добро бе да сакам да видам минатиот месец колку сум потрошил лимит? Едноставно е невозможно а?
Пишува на сметката од тој месец. Барем кај мене веќе втори месец е така, детално пишува колку си потрошил.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
https://esmetka.one.mk/bill/login.jsf Ако си регистриран тука ќе можеш да си ја провериш сметката за потрошен сообракај, телефонски разгвори и за Боом ТВ како и сите платени и неплатени сметки

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
https://esmetka.one.mk/bill/login.jsf Ако си регистриран тука ќе можеш да си ја провериш сметката за потрошен сообракај, телефонски разгвори и за Боом ТВ како и сите платени и неплатени сметки
да те прашам како да креирам акаунт овдека? дека со мојот за интернет што се поврзувам неможе, иначе ја сум на Fix/Net/TV и брзината на торентите ми иде 680 до 720 мбпс тоа е максимумот така?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.635
Поени од реакции
786
да те прашам како да креирам акаунт овдека? дека со мојот за интернет што се поврзувам неможе, иначе ја сум на Fix/Net/TV и брзината на торентите ми иде 680 до 720 мбпс тоа е максимумот така?
За електронски пристап до фактурите, активирајте ја бесплатната услуга Е-сметка, на еден од следниве начини:
  • посетете некој од продажните салони на ONE или
  • испратете e-mail на aktivirajesmetka@one.mk со следниве информации (и ќе Ви одговориме во рок од 24 работни часa):
    • Корисничко име на корисникот (username)
    • E-mail адреса на која треба да се активира услугата
    • Телефонски број за контакт, од потписникот на договорот
  • јавете се во Центарот за грижа за корисници, на бројот 181
    Друже незнам колку е максималната брзина на тој пакет јас сум се уште на стариот пакет дуо екстрем 10 мбпс но мислам дека така е бидејки пишува максимална овозможена брзина што незначи дека тие постојано ке ти ја даваат таа брзина

Член од
10 септември 2011
Мислења
7
Поени од реакции
0
сакам да го ставам ова Total Packet,moze da mi kazete poveke za internetot :D,koristam adsl 30 giga i e tapa

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
Интернетов комплетно полуде последниве 20 минути. На моменти ми спушта со 4 мб/с ама пак паѓа на 350/400 кб/с...
WTF!?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Вчера дојдоа од Т-хоум и ми поврзаа телефонска линија и ми го поврзаа телефонот. Тие ми рекоа да одам до Оне салон и да им кажам дека ми наместија и да си го земам рутерот. Телефонот работи(прави туууут тууууут) ама кога ѕвонам негде не бара и не го знам ни бројот. Дали да идам до Оне да си го земам рутерот или да чекам да ми се јават?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Вчера дојдоа од Т-хоум и ми поврзаа телефонска линија и ми го поврзаа телефонот. Тие ми рекоа да одам до Оне салон и да им кажам дека ми наместија и да си го земам рутерот. Телефонот работи(прави туууут тууууут) ама кога ѕвонам негде не бара и не го знам ни бројот. Дали да идам до Оне да си го земам рутерот или да чекам да ми се јават?
ИДИ :)
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 11:10 ---
ама со договорот

Kajgana Shop

На врв Bottom