Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
Почни да симнуваш некој торент и види ја брзината, да не те зафркава спидтестот?Многу осцилации во брзинава. Од 0,5 мб/с до 3,5 мб/с
Почни да симнуваш некој торент и види ја брзината, да не те зафркава спидтестот?Многу осцилации во брзинава. Од 0,5 мб/с до 3,5 мб/с
Se slagam so ova i slucajno da ne si ogranicen od centrala na 4MB? i toa da si proverish ili eventualno ruterot da ti e sjeban nesto...zs i takov slucaj imam naletano..pomala brzina radi defekten ruter...Почни да симнуваш некој торент и види ја брзината, да не те зафркава спидтестот?
Пишува на сметката од тој месец. Барем кај мене веќе втори месец е така, детално пишува колку си потрошил.Добро бе да сакам да видам минатиот месец колку сум потрошил лимит? Едноставно е невозможно а?
https://esmetka.one.mk/bill/login.jsf Ако си регистриран тука ќе можеш да си ја провериш сметката за потрошен сообракај, телефонски разгвори и за Боом ТВ како и сите платени и неплатени сметкиДобро бе да сакам да видам минатиот месец колку сум потрошил лимит? Едноставно е невозможно а?
да те прашам како да креирам акаунт овдека? дека со мојот за интернет што се поврзувам неможе, иначе ја сум на Fix/Net/TV и брзината на торентите ми иде 680 до 720 мбпс тоа е максимумот така?https://esmetka.one.mk/bill/login.jsf Ако си регистриран тука ќе можеш да си ја провериш сметката за потрошен сообракај, телефонски разгвори и за Боом ТВ како и сите платени и неплатени сметки
За електронски пристап до фактурите, активирајте ја бесплатната услуга Е-сметка, на еден од следниве начини:да те прашам како да креирам акаунт овдека? дека со мојот за интернет што се поврзувам неможе, иначе ја сум на Fix/Net/TV и брзината на торентите ми иде 680 до 720 мбпс тоа е максимумот така?
Што пакет користиш? 4мб/с?Интернетов комплетно полуде последниве 20 минути. На моменти ми спушта со 4 мб/с ама пак паѓа на 350/400 кб/с...
WTF!?
Fix/Net пакетотШто пакет користиш? 4мб/с?
ИДИВчера дојдоа од Т-хоум и ми поврзаа телефонска линија и ми го поврзаа телефонот. Тие ми рекоа да одам до Оне салон и да им кажам дека ми наместија и да си го земам рутерот. Телефонот работи(прави туууут тууууут) ама кога ѕвонам негде не бара и не го знам ни бројот. Дали да идам до Оне да си го земам рутерот или да чекам да ми се јават?
Кој договор, со стариот? Новиот што го потпишав кај нив ми е.ИДИ
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 11:10 ---
ама со договорот
мора да ти дале и тебе копија не може тоа такаКој договор, со стариот? Новиот што го потпишав кај нив ми е.